Open Lunteren heet Jelle Klaasen niet welkom a.s. woensdag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Lunteren heet Jelle Klaasen niet welkom a.s. woensdag

Open Lunteren heet Jelle Klaasen niet welkom a.s. woensdag

Omroep Brabant dat de organisatie van het Open Lunteren Jelle Klaasen als advies heeft gegeven om niet naar het Open Lunteren te komen aanstaande woensdag. Klaasen neemt daar dit weekend een besluit over. Wil hij wel komen dan bedankt de organisatie hem alsnog. Volgens hen hebben ook twee andere darters aangegeven liever niet met Klaasen pijltjes te gooien, zo laat de organisatie aan Omroep Brabant weten.

"Allereerst denk ik dat die jongen niet goed in zijn vel zit om pijltjes te gooien. En daarnaast kan het publiek ook nog eens zeer vervelend gaan reageren", zo laat organisator Harry van Hierden weten.

Overigens liet Klaasen vorig weekend al aan de organisatie doorschemeren dat hij wel eens in de publiciteit kon komen. "Maar dan zou hij het uit komen leggen", zo zegt Van Hierden. "We hebben elke dag gegoogled. Ik verwachtte iets met drank dat uit de hand was gelopen, maar dit niet."

Update: De redactie van Dartfreakz.nl heeft vandaag contact gehad met zowel de organisatie van het Open Lunteren als met Jelle Klaasen. Volgens de organisatie is de inhoud niet geheel weergegeven zoals verklaart. "Klaasen is niet geweigerd maar krijgt het advies goed na te denken of hij wel komt. Darts is een concentratie-sport. Het lijkt ons niet dat Klaasen zich nu 100% kan concentreren."

Klaasen heeft overigens niet met Omroep Brabant gesproken. Harry van Wierden verklaarde het volgende aan Dartfreakz.nl. “Bovendien ligt het gevoelig bij overige darters en weten we niet hoe het publiek zal reageren. Twee portiers alleen zetten op Klaasen is ook wat. Blijft jammer voor onze mooie dartsport..” Jelle Klaasen reageerde: “Met omroep Brabant heb ik niet gesproken. Van de organisatie heb ik niet te horen gekregen dat ik niet welkom ben.”

Dartfreakz.nl zal aankomende woensdag live aanwezig zijn bij het Open Lunteren.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws