Home Nederland Hoofdnieuws Open Noord Holland heeft grote plannen

Open Noord Holland heeft grote plannen

HennyvanSterZuiderduinM086

Het zou de 4e editie Open Alkmaar moeten zijn. Desondanks is het de 1e editie van het Open Noord Holland te Egmond aan Zee en de vooruitzichten liegen er niet om. Het toernooi is uitgebreid met een jeugdtoernooi en zij zullen op zaterdag 8 mei starten. In de avond gaan de koppels van start en op zondag is het de beurt aan de heren en dames.

Een nieuwe naam en een nieuwe locatie. Sportcomplex de Watertoren aan de Watertorenweg 36 te Egmond aan Zee zal het feestgedruis ontvangen. En dat het een spektakel zal gaan worden is een ding dat zeker is. Het Open Noord Holland zal sterk vertegenwoordigd zijn uit binnen- en buitenland. Uit Groot BrittanniĆ« komen Alan “Chuck” Norris, Brian “Pecker” Woods, Mark Barilli, Paul Hogan en Paul Gibbs. Ook Nederland is sterk vertegenwoordigd met onder andere Steve West, Tony West, Jan van der Rassel, Henny van der Ster (foto) en 2-voudig kampioen Toon Greebe. Bij de dames zijn er toezeggingen van Rilana Erades, Carla Molema en Karin ten Kate.

Met deze deelnemers is het halve deelnemersveld van de Lakeside 2010 te bewonderen op het Open Noord Holland. Het bestuur is nog bezig met andere grote namen en verwacht deze in aanloop van het toernooi kenbaar te kunnen maken. Elke dartsliefhebber zal zijn hart kunnen ophalen op het Open Noord Holland. De inschrijvingen zijn al gestart, dus wees er snel bij en meet je met een van deze toppers. Het gehele evenement wordt beveiligt door Vario Beveiliging uit Lelystad.

Meer informatie kunt u vinden op www.opennoordholland.nl