Open Noord Holland t.b.v. de Doe Een Wens Stichting Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Noord Holland t.b.v. de Doe Een Wens Stichting

Open Noord Holland t.b.v. de Doe Een Wens Stichting

In het weekend van 8 en 9 mei vindt er een bijzonder dartsevenement plaats. De eerste editie van het Open Noord-Holland te Egmond aan Zee. In de wandelgangen wordt het al een van de mooiste toernooien genoemd, maar nu ook met een missie. Met de komst van enkele toppers uit binnen- en buitenland wordt het toernooi al een feest op zich. Uit Groot Brittannië komen Alan "Chuck" Norris, Brian "Pecker" Woods en Paul Gibbs. Ook Nederland is sterk vertegenwoordigd met onder andere Steve West, Tony West, Jan van der Rassel, Henny van der Ster en 2-voudig kampioen Toon Greebe. Bij de dames zijn er toezeggingen van Francis Hoenselaar, Rilana Erades, Carla Molema en Karin ten Kate. Een deelnemersveld om trots op te zijn. Veel dank uit naar de huidige en toekomstige sponsoren van het Open Noord-Holland. Zij zorgen er elk jaar weer voor dat het toernooi kan voortbestaan. En nu kan de Doe Een Wens Stichting ook een mooie bijdrage verwachten.

De eerste editie van dit grootse dartsevenement zal in het teken staan van de Doe Een Wens Stichting. De stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren.

Tijdens het toernooi zal er een donatie volgen voor de Doe Een Wens Stichting en enkele items zullen per opbod geveild worden. Wij roepen elke dartsliefhebber dan ook op om te komen, want dit is een evenement dat je mee moet meemaken!

Meer informatie kunt u vinden op www.opennoordholland.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws