Open Oranjebar in 2013 vergroot naar een 2-daags evenement Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Oranjebar in 2013 vergroot naar een 2-daags evenement

Open Oranjebar in 2013 vergroot naar een 2-daags evenement

In 2013 keert het Open Oranjebar weer terug in de SterkDarts Tour. Zowel de heren als dames krijgen in het weekend van 27 en 28 april 2013 kansen om in de koppels en singels de nodige punten te verdienen. Het heren-koppeltoernooi, met € 660,- aan prijzengeld, vangt op zaterdagavond 27 april aan om 20:00, deze avond spelen de dames zowel een singeltoernooi als koppeltoernooi. Inschrijven is mogelijk t/m 19:30.

Op zondag vindt het hoofdtoernooi plaats met een prijzenpot van maarliefst € 1.150,-. Inschrijven is mogelijk t/m 12:30.

Voorinschrijving is mogelijk via www.sterkdarts.nl

In 2012 wonnen Benito van de Pas en Anneke Kuijten

De editie van 2012 had Benito Van de Pas en Anneke Kuijten als winnaars van de singeltoernooien. Van de Pas versloeg in de finale Frans Harmsen en Kuijten rekende af met Kaylee de Priester. Het herenkoppeltoernooi was een prooi voor Leon de Geus en Dennis te Kloese, Marcel Blik en Joey ten Berge waren runner-up. Het dameskoppeltoernooi was een prooi voor Anneke Kuijten en Chantal van de Weerden.

In de 2011 werd geen editie gehouden. De eerste editie in 2010 had Toon Greebe als winnaar, die de Belgische Davy Venken met 7-6 terug wees naar de tweede plek. Het damestoernooi werd dat jaar gewonnen door Denise Trouerbach. Het koppeltoernooi werd gewonnen door het Belgische koppel Patrick Bulen en Davyd Venken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws