Open Oranjebar krijgt nieuwe speeldatum na bekend worden van loting Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Oranjebar krijgt nieuwe speeldatum na bekend worden van loting

Open Oranjebar krijgt nieuwe speeldatum na bekend worden van loting

Het WK voetbal begint voor Groep B op 13 juni met Spanje vs Nederland waardoor de organisatie van de het Open Oranjebar darttoernooi genoodzaakt is naar een nieuwe datum voor dit evenement uit te kijken.

Vrijdag o6 december j.l. zat de organisatie vol spanning de loting voor het Nederlands voetbal team te volgen met in het achterhoofd dat Nederland niet in poule B moest worden ingedeeld. Reden hiervan; de openingswedstrijd van deze groep zal tegelijkertijd plaatsvinden met het geplande spelen van de Oranjebar Open Darts 2014.

Helaas gebeurde exact hetgeen wat de organisatie vreesde met als gevolg dat diezelfde organisatie ervoor gekozen heeft om naar een nieuwe speeldatum voor dit populaire dart evenement uit te zien. Op dit moment worden besprekingen gevoerd met de diverse betrokken partijen maar staat vast dat het evenement niet op 13 juni 2014 plaats zal vinden. Zodra een nieuwe datum is vastgesteld zal deze via alle mogelijke media bekend worden gemaakt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws