Home Nederland Hoofdnieuws Open ‘s-Hertogenbosch stelt auto beschikbaar voor 9-darter

Open ‘s-Hertogenbosch stelt auto beschikbaar voor 9-darter

Mercedes

Het Open ’s-Hertogenbosch is aankomende zondag het toneel voor de derde NDB Ranking van het seizoen 2012. De organisatie is in handen van de Bossche Darts Competitie en in samenwerking met Autobedrijf Dennis Fransen is er een leuke bonusprijs gerealiseerd boven op de standaard prijzenpot van 4.000 euro. In sportcentrum Maaspoort Sports & Events zal een gloednieuwe Mercedes Benz cabrio staan uitgestald welke van eigenaar wisselt op het moment dat er een 9-darter wordt gegooid in een officiële wedstrijd op het podium.

Om 10:00 uur zal de zaal open gaan en inschrijven kan tot 11:00 uur voor de jeugdspelers. De senioren kunnen zich tot en met 12:30 uur inschrijven. Het inschrijfbedrag voor de jeugd is 3 euro en senioren betalen 10 euro voor deelname. BDC-leden kunnen, op vertoon van hun BDC-ledenpas, gratis deelnemen aan het evenement.

Er is sprake van een kledingvoorschrift waarbij het verplicht is om een pantalon in het zwart, donkerblauw of donkergrijs te dragen en tevens dient het shirt te zijn voorzien van een kraag. Voor meer informatie bezoek je de website www.bdcdarts.info.

Graag verwelkomen we iedereen aanstaande zondag in sportcentrum Maaspoort Sports & Events.

Tekst: Organisatie Open ‘s-Hertogenbosch