Open Spoorzicht is in record tempo gevuld met volle deelnemerslijst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Spoorzicht is in record tempo gevuld met volle deelnemerslijst

Open Spoorzicht is in record tempo gevuld met volle deelnemerslijst

De 9e editie van Open Spoorzicht in Staphorst is in recordtempo volgekomen. De inschrijving voor het toernooi wat gehouden wordt op 29 en 30 maart in Zaal Spoorzicht is dinsdag 8 januari geopend en nu, 4 weken later zit het helemaal vol. 100 Singles zaten twee weken geleden al vol, het 64e koppel heeft gisteren betaald. Of dit te maken heeft met de reputatie van het toernooi, vlot verloop en veel gezelligheid, of met de aandacht die darten de laatste tijd weer op tv krijgt is lastig aan te geven, maar de organisatie is er in ieder geval erg trots op.

Uitbreiding in aantal deelnemers is helaas niet mogelijk, maar de organisatie heeft wel en noviteit. Op vrijdagmiddag voorafgaand aan het singletoernooi zal er een jeugtoernooi worden gehouden. Spelers tot en met 16 jaar zullen om mooie prijzen gaan spelen. MV Darts uit Meppel heeft hiervoor haar medewerking reeds toegezegd. Ook de lokale dartbond Meppeler Darts Vereniging heeft aangegeven financieel bij te springen. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst.

Voor meer informatie over oa deelnemers kunt u terecht op de site www.openspoorzicht.nl. Oud winnaars van het singletoernooi zijn Martin Jonkers, Bert Koster, Jarno Lier, Sven Groen, Craig Jackson en Willem Freek Kuipers. Wie zal de winnaar van de 9e editie worden?
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws