Home Nederland Hoofdnieuws Open St Michielsgestel 2012: Wie gaat van de Pas opvolgen?

Open St Michielsgestel 2012: Wie gaat van de Pas opvolgen?

Op 30 december 2012 word het tweede Open St. Michielsgestel georganiseerd. De eerste editie werd gewonnen door Benito van de Pas die in de hoogstaande finale Tony West versloeg. Wie wordt de opvolger van Benito of weet hij zijn titel te prolongeren?

Het toernooi heeft als opzet om meerdere wedstrijden te kunnen spelen en word daarom in een poulesysteem gestart op 20 banen in een bestoff 3 cyclus. Hierna word de winnaars- en verliezersronde gespeeld. (bo5/bo3) Onder de toernooileiding van Leo Bakker en Anthony vd Lee worden de wedstrijden in een strak schema gespeeld waardoor de finale rond 19.00 verwacht word. Bij 16 of meer dames, een aparte damesronde.

In 2011 wisten 125 deelnemers de weg te vinden naar Café-Zaal Overberg te St. Michielsgestel. Ook dit jaar hopen we dat er veel darters deze weg weten te vinden naar dit leuke en vlotte toernooi. Met een prijzenpot van 1500 euro, waarvan de winnaar er 450 mag ontvangen, is dit toernooi met een inschrijving van 8 euro een leuk toernooi voor de ervaren darter, maar ook zeker voor de recreant darter.

In de winnaarsronde is er prijs voor de beste 16 en in de verliezersronde de beste 8. Inschrijven kan via de site: www.openstmichielsgestel.webs.com of aan de wedstrijdtafel. Aanvang is 13.00 uur.

Hopelijk tot ziens op 30 december in Café-Zaal Overberg, St. Michielsstraat 2 te St. Michielsgestel.