Open Steenwijkerland verlengt voorinschrijving en breidt prijzenpot uit Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Steenwijkerland verlengt voorinschrijving en breidt prijzenpot uit

Open Steenwijkerland verlengt voorinschrijving en breidt prijzenpot uit

Bij de junioren en aspiranten zal naast het prijzengeld dat wordt uitgekeerd in waardebonnen voor 123darts.nl ook een Fossil horloge ter waarde van 100 euro klaarliggen voor de winnaars.

Naast de mooie prijzenpot zijn er ook veel topspelers te bewonderen zoals deze te vinden zijn op de VIP-lijst. Naast de namen die er nu al op staan kunnen we inmiddels melden dat ook Alan Norris, Les Wallace, en Jerry Hendriks van de partij zullen zijn in het laatste weekend van januari. Helaas komt het toernooi voor Ted Hankey iets te vroeg. Voor een overzicht van alle VIP-spelers klik hier.

Om het weekend compleet te maken biedt de organisatie nu een voordeling combi-pakket aan inclusief hotelovernachting en ontbijt, inschrijving voor twee singletoernooien en inschrijving voor het koppeltoernooi voor slechts 85 euro.

Er zijn nog slechts een beperkt aantal kamers vrij dus wacht niet te lang en maak gebruik van deze aanbieding. Om gebruik te maken van de aanbieding dien je contact op te nemen met [email protected]

Voor meer informatie over het Open Steenwijkerland 2013 verwijzen we je graag door naar www.dartfreakz-promotie.nl/opensteenwijkerland2013.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws