Open Venlo Jerry Hendriks& Gino Vos  slaan hun slag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Venlo Jerry Hendriks& Gino Vos slaan hun slag

Open Venlo Jerry Hendriks& Gino Vos  slaan hun slag

In het mooie Venlo speelt zich dit weekend een dartspektakel af. In café zaal 't Ven doen vele spelers waaronder enkele Engelse toppers een gooi naar de titels. Vrijdagavond vonden de koppels plaats en vandaag gaat het single programma van start. 22 koppels stonden aan de startstreep waarna er begonnen werd aan de poule fase van het 701 best of 5 toernooi. De vier Engelse giganten Tony O’Shea, Darryl Fitton, Gary Robson en Andy Fordham hadden in de middag al wat uurtjes doorgebracht met de gasten van café zaal 't Ven. Alle vier besloten ook hun kunsten te vertonen in het koppel toernooi.

De 4 topspelers Tony O’Shea, Darryl Fitton, Gary Robson en Andy Fordham hadden in de middag al een aantal uurtjes met de gasten van Çafe ’t Ven doorgebracht en schreven zich ook in. Ton Houben werd voor één avondje de 'levenspartner' van Tony O'Shea, Joey Frits van Gary Robson, Jordy Frits van Darryl Fitton en Frank Penders werd gekoppeld aan de gigant van weleer Andy Fordham. Om 19.30 u klonk het startschot waar Limburg nu nog de naschokken van voelt.. Om 22.00 uur was het kaf van het koren gescheiden en werd er aangevangen met de knock-out fase met de beste 8 koppels van de avond.

Het koppel Danni de Mik & Roy Dreuning wist zich met een mooie 4-1 overwinning op Jordy Frits & Darryl Fitton te plaatsen voor de halve finale waarin ook met het half Engelse koppel Gary Robson & Joey Frits afgerekend werd met 4-0. Met deze mooie prestaties plaatste ze zich voor de finale. Tegenstanders van Danni de Mik & Roy Dreuning werden Jerry Hendriks& Gino Vos. Hendriks en Vos stopte met 4-0 Remy Nijholt& Pedro Heijnen bij de laatste 8. Eveneens met 4-0 werden Dave van der Lee en Roy Leenders van de grand finale af gehouden.

P.Diddy was de mastercaller van de finale waarin vrij makkelijk het koppel Jerry Hendriks& Gino Vos winnaars werden van het Open Venlo koppel toernooi. Met 5-0 konden Danni de Mik & Roy Dreuning geen vuist maken tegen Vos& Hendriks.

Kwartfinales:

Jerry Hendriks/Gino Vos - Remy Nijholt / Pedro Heijnen 4 – 0

Dave van der Lee/Roy Leenders - Frank Penders / Andy Fordham 4 – 2

Danni de Mik / Roy Dreuning - Jordy Frits / Darryl Fitton 4 – 1

Ton Houben / Tony O’Shea - Gary Robson / Joey Frits 1 – 4

Halve finales:

Jerry Hendriks/Gino Vos - Dave van der Lee/Roy Leenders 4 – 0

Danni de Mik / Roy Dreuning - Gary Robson / Joey Frits 4 – 0

Finale

Jerry Hendriks& Gino Vos en Danni de Mik& Roy Dreuning 5 - 0

Met dank aan Peter Hendriks.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws