Open Wijk en Aalburg verzet in verband met het Corona virus Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Wijk en Aalburg verzet in verband met het Corona virus

Open Wijk en Aalburg verzet in verband met het Corona virus

Het Open Wijk en Aalburg 2020 van dit weekend wordt verzet i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Corona virus. Vanavond hebben we een extra vergadering ingelast met de locatie, het personeel en mede-organisator waarin we besloten hebben het toernooi te verzetten.

Waarom wordt het toernooi verzet?
We hebben de afgelopen dagen en vandaag contact opgenomen met het RIVM en de GGD. We zijn op dit moment niet verplicht om deze keuze te maken, maar het wordt wel geadviseerd. Dat ligt dan weer in lijn met het advies van het NOC/NSF wat vandaag naar buiten is gebracht.
We willen niet dat er bijvoorbeeld over een week bekend wordt dat een aantal deelnemers van ons toernooi besmet zijn geraakt en daar zelf, of personen die zij weer hebben besmet, ernstige gevolgen van hebben geleden.
We nemen dus onze verantwoordelijkheid hierin!

Nieuwe datum; 16 & 17 mei 2020
De nieuwe datum van het Open Wijk en Aalburg 2020 is 16 en 17 mei. De huidige deelnemerslijst wordt overgenomen. Deelnemers kunnen kiezen of zij aan de nieuwe datum willen deelnemen. Als je dat niet wilt dan is afmelden mogelijk via inschrijving@sterkdarts.nl en krijg je het volledige inschrijfgeld terug gestort. De administratiekosten zijn voor onze rekening.

Er was een verrassing gepland!
Voor de deelnemers was er komend weekend een verrassing gepland. We gaan nog niet verklappen wat het is, maar hopen de verrassing over 2 weken tijdens de Kinderdijk Darts Masters 2020 aan jullie te kunnen tonen!

Kinderdijk Darts Masters 2020 gaat voorlopig gewoon door
Over 2 weken staat op 28 & 29 maart de Kinderdijk Darts Masters 2020 gepland. Vooralsnog gaat dit toernooi gewoon door. Ook hierin volgen we de landelijke richtlijnen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws