Home Nederland Hoofdnieuws Oranjebar Autumn Open 2022 is op zaterdag 12 november

Oranjebar Autumn Open 2022 is op zaterdag 12 november

Zaterdag 12 november vormt de Oranjebar in Mariahout opnieuw het decor voor een gezellige happening waar voor zowel heren als dames darters de mogelijkheid ligt om de gegarandeerde eerste prijs van € 300,= te winnen of anders een gedeelte van het overige prijzengeld wat bestaat uit het totale inschrijfgeld dat door de organisatie aan de spelers wordt uitgekeerd.

De eerste twintig deelnemers die reeds zijn ingeschreven;
Peter van den Broek        Gino Vos

Davy van der Zande        Oswin Streden

Dennis van der Steen        Frans Swinkels

Thomas Thijs            Stijn Donkers

Cor Ernst                Roel Donkers

Nancy van Tilborg        Santino Broer

Raf Willems            Jimmy van Schie

Sven Vervloesem            Dominique Stroek

Barry Zander            Michel van der Horst

Tonny Veenhof            Kestutis Bulota

De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts.  Er zal om 20:00 uur gestart worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden. De inschrijving voor deelname aan de Oranjebar Autumn Open 2022 kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal het aantal deelnemers (maximaal 48) en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.