Home Nederland Hoofdnieuws Oranjebar/H&S Betonwaren organiseren zondag open darttoernooi

Oranjebar/H&S Betonwaren organiseren zondag open darttoernooi

Na de berichtgevingen van deze week over de Corona maatregelen voor de komende drie weken waarin het dus onmogelijk wordt om ’s avonds een darttoernooi te organiseren, wedstrijden te spelen en/of te trainen hebben de Oranjebar en H&S Betonwaren opnieuw de handen ineen geslagen om dartspelers toch de gelegenheid te geven hun geliefde sport te beoefen met een uitdaging in de vorm van prijzengeld.

Naast dat er op zaterdag 20 november in de Oranjebar nog kan worden gestreden voor een plaats op de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022 zal er op ZONDAG 21 november het H&S Oranjebar darttoernooi worden gespeeld met maximaal 48 deelnemers die de strijd aan kunnen binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 21 november 12:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan Peter van den Broek. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van uiterlijk 20:00 uur.

De tot op dit moment ingeschreven spelers:
Davy van der Zande
Danique Stroek
Peter van den Broek
Dennis van der Steen
Pernilla Stokmans – Koolen
Kacper Van Bakel
Roland Stokmans
Gino Vos
Natasja van der Steen
Tonny Veenhof
Nick van Gameren
Maikel Verberk
Dolf Reker
Oswin Streden
Davy Verkooijen
Wesley Slegers
Jan-Willem van Hout
Joey Greijn

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras waarbij alleen de zon niet kan worden gegarandeerd.