Home Nederland Hoofdnieuws Oranjebar pakt komende maanden uit met diverse dartevenementen

Oranjebar pakt komende maanden uit met diverse dartevenementen

Er kan o.a. gestreden worden voor geldprijzen, prijzen in natura en PDC Q-School kwalificatie deelname.

Langzamerhand gaat het dartgeweld weer beginnen wat automatisch inhoud dat de Oranjebar, zoals men dat in het verleden gewend was, weer met het adviesteam bijeen is gekomen om te putten uit een aantal creatieve ideeën voor te organiseren dartevenementen.

Een van de prettigste zaken die gemeld kan worden is dat H&S Betonwaren toegezegd heeft weer de handen ineen te willen slaan met de Oranjebar. Eigenaar Paul Swinkels had zich een periode teruggetrokken uit de sponsoring van darttoernooien en zich toegelegd op het ondersteunen van dartspelers als Willem Mandigers en Jelle Klaasen maar is nu weer bereid gevonden om bij te dragen aan diverse dartevenementen waarbij in diverse formats zal worden gestreden voor natuurlijk geldprijzen, maar ook prijzen in natura en zelfs deelnamebewijzen aan de PDC Q-School kwalificatie inclusief hotelovernachting.

Oranjebar uitbater zal op zijn beurt zaken als locatie, horeca en ook bijdragen aan de prijzen. Voor de toernooileiding zal een beroep worden gedaan op hierin gespecialiseerde partijen. In afwachting van een definitief overzicht van alle komende activiteiten kan er vast een tip van de sluier worden opgelicht; Op zaterdag 21 augustus wordt er uitgepakt met twee koppeltoernooien. ’s Middags zal om 13:00 uur worden gestart met een 170 koppeltoernooi waarna er om 18:00 uur wordt gestart met een 501 format koppel evenement. Beide toernooien kennen een gegarandeerde 1e prijs van respectievelijk € 250,= en € 750,=.

Mocht je niet kunnen wachten op dit MEGA dartevenement dan kun je deze week ook je hart ophalen door deel te nemen aan;

Dinsdag 20 juli 20:00 uur
Oranjebar Super Ranking #34 Q4
inschrijving € 6,= p.p.

Vrijdag 30 juli 19:30 uur
Inschrijfgeld = Prijzengeld Vrijdagavond Darttoernooi
inschrijving € 5,= p.p.

Zaterdag 31 juli 15:00 uur
voorlopig laatste Oranjebar/SteenDARTS Open Darttoernooi
inschrijving€ 10,= p.p.

Wat jij als dartliefhebber zeker niet moet vergeten is om de Oranjebar website goed in de gaten te houden. Hier kun je op de hoogt blijven van alle actuele evenementen, party’s en overige zaken die in de beste dartlocatie c.q. het leukste feestcafé plaatsvinden.