Oswin Streden heer en meester tijdens speeldag 3 van OSR #27 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oswin Streden heer en meester tijdens speeldag 3 van OSR #27

Oswin Streden heer en meester tijdens speeldag 3 van OSR #27

Op de derde speeldag van de 27e Oranjebar Super Ranking stonden er weer een twintigtal dartfanaten aan de oche in Mariahout waaronder maar liefst vijf dames. Het gevolg was dat er veel verrassingen waren te zien en dat de dames niets onderdoen voor de heren getuige de resultaten van deze avond.

Bij de laatste acht overgebleven spelers voor de dagzege troffen we twee dames aan, Kathy Geeraerts en Lincy Gloudemans, die gezelschap kregen van Oswin Streden, Gian van Veen, Kevin verbakel, Dennis Gijsberts, Paul Hendrix en Hermie van Orsouw die de weg naar Mariahout weer ens gevonden had. Van dit achttal wisten Kevin, Kathy, Oswin en Paul zich te plaatsen voor de halve finale.

In de verliezersronde waren het Wesly Smits, Leon Kellenaars, Martijn van de Linden en Kevin Smits die de halve finale wisten te bereiken. Wesley ontdeed zich met 1-3 van Kevin voor een finaleplaats en Leon wist met dezelfde cijfers van Martijn te winnen. De aansluitend gespeelde finale om de troostprijs ging overtuigend met 1-4 naar Leon Kellenaars.

In het hoofdtoernooi was Paul in de halve finale met 4-2 te sterk voor Kathy en had Kevin niets in te brengen tegen Oswin die weer eens een avond had waarop veel, heel veel, lukte met een 0-4 whitewash overwinning als resultaat. In de finale ging Oswin vervolgens gewoon door op de ingeslagen weg en haalde de arme Paul volledig door de mangel. Voordat Paul het in de gaten had was de finale dan ook afgelopen en had hij een 0-5 nederlaag aan zijn broek waarmee Oswin dus twee whitewash zeges op rij boekte deze avond. Helaas voor hem was het finishen van het winnende Mysterie Box getal (148) niet voor hem weggelegd zodat deze in ieder geval gesloten blijft tot de volgende speeldag van OSR#27.

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Oswin Streden 2. Paul Hendrix 3. Kathy Geeraerts en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 17 juli 2018 wordt kwalificatiedag vier van de Oranjebar Super Ranking 27 gespeeld. Aanvang is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws