Dartfreakz Awards "Wie zijn jouw favoriete spelers van het jaar 2012" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards "Wie zijn jouw favoriete spelers van het jaar 2012"

Dartfreakz Awards "Wie zijn jouw favoriete spelers van het jaar 2012"

In Nijkerk wordt vandaag gestreden om de Ranking Kampioen titels van 2012. Op Dartfreakz.nl hebben we ook een jaarafsluiting waarbij titels van het afgelopen jaar zijn te verdelen. Tijdens de Dartfreakz Awards worden er 10 Awards uitgereikt bestaande uit Juryprijzen en de Publieksprijzen. De Juryprijzen zullen evenals vorig jaar worden bepaald door een onafhankelijke jury waarbij alle resultaten op een rij worden gezet.

Maar wie de publieksprijzen ontvangen wordt uiteraard bepaald door het publiek. De 8 heren, 5 dames, 6 jongens, 3 meisjes en 3 aspiranten voor de eindronde van de Dartfreakz Awards zijn bekend en de stemming voor de eindverkiezing is van start.

De spelers die op 16 januari de meeste stemmen in hun categorie hebben ontvangen tijdens de Dartfreakz Awards avond de gewonnen publieksprijzen.

Een overzicht van de spelers die zich hebben geplaatst voor de Dartfreakz Awards eindverkiezing is hieronder weergegeven.

Onder alle uitgebrachte stemmen voor de Dartfreakz Awards eindverkiezing wordt evenals vorig jaar weer een Mio navigatiesysteem verloot. Stemmen op jouw favoriete spelers kan vanaf nu via deze link.

Heren
Raymond van Barneveld
Rick Hofstra
Christian Kist
Jonny Nijs
Jimmy Hendriks
Benito van de Pas
Michael van Gerwen
Jeffrey de Graaf

Dames
Karin Krappen
Aileen de Graaf
Petra Marcus
Tamara Schuur
Floortje van Zanten

Jongens
Jeffrey de Zwaan
Quin Wester
Aaron van Leuven
Mats Gies
Davey Monsees
Mike de Kruijff

Meisjes
Sharon Jansen
Louise Bunk
Joyce Schuurman

Aspiranten
Maarten-Dirk Woord
Justin van Tergouw
Kevin Doets

BRENG NU JE STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws