Paastoernooien zijn dit jaar druk bezocht door dartsliefhebbers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Paastoernooien zijn dit jaar druk bezocht door dartsliefhebbers

Paastoernooien zijn dit jaar druk bezocht door dartsliefhebbers

Voor veel mensen zijn de paasdagen een goede reden om een woonboulevard op te zoeken maar dit geldt natuurlijk niet voor de echte dartsliefhebbers. Die vullen die vrije tweede paasdag in met een bezoek aan een dartstoernooi en dat was dit jaar wederom het geval. Uit de deelnemersaantallen blijkt dat de georganiseerde toernooien goed zijn bezocht en ook de poll van de afgelopen dagen bevestigd de interesse onder de darters om een toernooi te bezoeken met de paasdagen.

Ruim 60 procent van de 33 uitgebrachte stemmen geeft te kennen de dartspijlen ter hand te hebben genomen tijdens het lange paasweekend. Dit in tegenstelling tot een kleine 40 procent die de voorkeur gaf aan het zoeken van paaseieren en het omdraaien van het stukje vlees in het gourmet-pannetje.

Inmiddels staat er een nieuwe poll online waarbij de vraag luidt of je het belangrijker vind om een goede prestatie neer te zetten aan het dartsbord of om een gezellige avond uit te hebben wanneer je een avond gaat darten.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws