POWER Dart Event, Michel van de Horst pakt koppositie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

POWER Dart Event, Michel van de Horst pakt koppositie

POWER Dart Event, Michel van de Horst pakt koppositie

Gisteren was het dan zover. Het POWER Dart Event, met een gegarandeerd prijzengeld van maar liefst € 5.400,= , beleefde zijn eerste speeldag in de dartlocatie van Apeldoorn ‘De Vrijbuiter’. Ondanks de concurrentie van o.a. het Open Rijen en de Lakeside was een flink aantal spelers aanwezig. Zowel een aantal landelijk (Michel van de Horst, Remon Hurrebrink, Santino Broer, Jermaine Wattimena) als regionaal bekende (Dennis van Luttikhuizen, Jan Rijnsvelt, Ronald Lenderink, Deniz Armut) spelers waren aanwezig om een gooi te doen naar de te verdelen dagprijs van € 365,= en de eerste rankingpunten voor de kwalificatie voor de A- of B Finale.

Ook dames (Amanda Maas, Joanne Rijnsvelt, Wendy van de Vegt) waren vertegenwoordigt om voor de prijs van de beste dame van de dag te strijden. Een leuke bijkomstigheid was dat de organisatie D.Y.M. voor iedere ingeschreven speler een proefpakket van Let’s TRAIN Darts beschikbaar stelde. Via een poulesysteem
gevolgd door een winnaar- en verliezersronde met een knock-out systeem konden de volgende dagwinnaar worden genoteerd; Beste dame was Amanda Maas. De top 3 van de winnaarronde: 1. Michel van de Horst, 2. Ronald Lenderink en 3. Remon Hurrebrink. De top 3 van de verliezersronde: 1. Deniz Armut, 2. Arjen Vonden en 3. Roberto Di Natale.

De volgende speeldag wordt zondag 15 januari gehouden in de Oranjebar in Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de
wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het toernooi is 13.00

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws