Power Dart Event van a.s. zondag verplaatst naar zondag 8 april Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Power Dart Event van a.s. zondag verplaatst naar zondag 8 april

Power Dart Event van a.s. zondag verplaatst naar zondag 8 april

Vanwege het drukke programma dit weekeinde en de vele vastebezoekers van Het Power Dart Event die op internationale toernooien proberen zich te kwalificeren voor de Winmau en Lakeside en de verplichtingen van de internationals bij de Springcup heeft de organisatie in goed overleg met de locaties, de Oranjebar in Mariahout en de Vrijbuiter in Apeldoorn, besloten het toernooi dat oorspronkelijk gepland was op aankomende zondag te verplaatsten.

Het eerstvolgende Power Dart Event zal nu worden gehouden op 8 april aanstaande in de Oranjebar te Mariahout. In het Power Dart Event zal op 12 speeldagen met een gegarandeerd prijzengeld van € 365 verdeeld over beide horecabedrijven, een ranglijst worden samengesteld op basis van de behaalde resultaten. De beste 32 spelers zullen vervolgens op de grote finaledag strijden voor een totaal prijzengeld van € 1.030 met als hoofdprijs € 600. De overige spelers zullen op de kleine finaledag spelen voor een prijzenpot van € 465 met een hoofdprijs van € 250. De inschrijfkosten bedragen € 10 pp/speeldag inclusief consumptiebon.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws