Prijsvraag 6 Zuiderduin Masters: Hoeveel dagen telt het toernooi? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Prijsvraag 6 Zuiderduin Masters: Hoeveel dagen telt het toernooi?

Prijsvraag 6 Zuiderduin Masters: Hoeveel dagen telt het toernooi?

De vijfde prijsvraag van de Zuiderduin Masters is gespeeld en daarmee is ook de vijfde winnaar van twee passe partout kaarten, ter waarde van 150 euro, bekend. Sjoerd Janssen is de gelukkige die samen met een partner ook volgend weekend in Egmond aan Zee van de partij is. De prijswinnaar zal per e-mail worden benaderd. Vandaag staat de zesde prijsvraag op het programma waarmee ook weer 2 passe partout kaarten ter waarde van 150 euro te verdienen zijn.

Tot en met vrijdag 7 december komt er op Dartfreakz.nl iedere dag een prijsvraag online waarmee je kans maakt op de kaarten die jou en een partner voor het hele weekend toegang verschaffen tot de Zuiderduin Masters in Egmond aan Zee.

Voor deelname dien je in te loggen en te klikken op onderstaande link.

Klik hier voor deelname prijsvraag 6 - Overzicht deelnemers

Prijswinnaars 2 passe partout kaarten:
1. Arno Verhaegen
2. Helen Hofland
3. Esther Jansen
4. Nico Coppens
5. Sjoerd Janssen

Like en deel deze afbeelding ook op Facebook om nog meer kans te maken op 2 passe partout kaarten. Wil je verzekerd zijn van toegangskaarten, bestel deze dan op www.zuiderduinmasters.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws