"Raymond van Barneveld zal geen nederlaag lijden tegen Wade" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

"Raymond van Barneveld zal geen nederlaag lijden tegen Wade"

"Raymond van Barneveld zal geen nederlaag lijden tegen Wade"

Vanavond gaat Raymond van Barneveld zich plaatsen voor de play-offs middels een overwinning op de winnaar van de Premier League van 2009, James Wade. Dit is de mening van 74 procent van de bezoekers die de afgelopen dagen hebben deelgenomen aan de poll. Van de in totaal 65 stemmen gaf slechts 26 procent aan dat ze het vanavond alsnog mis zien gaan voor de Nederlander die een overwinning op de Engelsman nodig heeft. Het vertrouwen in blijft daarmee hoog en de Barney Army kijkt dan ook uit naar vanavond voor een spectaculaire avond vol darts. Voor een complete uitleg over alle mogelijke scenario's verwijzen we je graag door naar .

Inmiddels staat er een nieuwe poll online waarbij de vraag luidt of Oranjebar 1 aanstaande zaterdag het kampioenschap voor de vijfde keer op rij weet veilig te stellen in de hoofdklasse van de Super League. Bij een gelijkspel of overwinning op L&L Nederhemert 1 aanstaande zaterdag is Oranjebar 1 voor de vijfde keer op rij kampioen. Winst voor L&L Nederhemert betekent dat er een uiterst spannende laatste speelronde zal volgen waarin het verschil zal moeten worden gemaakt.

Laat je mening horen en breng je stem uit op de voorpagina.

Dartfreakz.nl zal aanstaande zaterdag live aanwezig zijn bij het duel in de hoofdklasse van de Super League tussen Oranjebar 1 en L&L Nederhemert 1.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws