Quin Wester en Enrico Moes winnen 2e koppeltoernooi  in Vrijbuiter Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Quin Wester en Enrico Moes winnen 2e koppeltoernooi in Vrijbuiter

Quin Wester en Enrico Moes winnen 2e koppeltoernooi  in Vrijbuiter

Vrijdag 11 januari stond al weer het 2e koppeltoernooi voor deze maand op het programma. 20 koppels wisten de weg te vinden naar Café de Vrijbuiter. En wat hadden we een leuke en verassende koppels. Zo koppelde 'good old' Henk Moes met Tokan Ata, kwam Arthur Koevermans opdraven met Sander Kluft en wist Robin Koning Arjan Mulder te strikken. Het werd een hele verrassende avond. Zo moesten we al vroeg in de winnaarsronde afscheid nemen van het koppel Boy van Veluwen en Bob verduin. Ook Jeffrey Bekema en Deniz Armut wisten niet te winnen van het koppel Jan Steven Orbons en Jurgen Bronkhorst. Laatst genoemde koppel ging echter in de volgende partij onderuit tegen het sterk spelende kopppel Robin Koning en Arjan Mulder.

Uiteindelijk waren het Quin en Enrico die de finale wisten te bereiken. Hier moesten zij het gaan opnemen tegen Robin en Arjan. In een spannende finale waren het toch de jongelui die aan het langste eind trokken. En zo wonnen Quin en Enrico de finale met 2-1 in sets.

In de verliezers ronde werd de finale uitgevochten tussen Michel Harskamp en Roberto Di Natale tegen gelegenheidskoppel Tokan Ata en Henk Moes. Michel en Robberto waren hierin net te sterk en wonnen met 4-3.

180-ers:
3x Quin wester, Tokan Ata
2x Enrico Moes
1x Sander Kluft, Johan Krenger, Robin Koning, Arjan Mulder

Hoogste finish:
158 Mahmut
129 Robin Koning
128 Quin Wester
127 Stanly
113 Jeffrey Bekema
111 Sander Kluft
100 Tokan Ata

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws