Rectificatie: Dutch Open telt bijna 3500 deelnemers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rectificatie: Dutch Open telt bijna 3500 deelnemers

Rectificatie: Dutch Open telt bijna 3500 deelnemers

In tegenstelling tot eerdere berichten telt de Dutch Open dit jaar geen 2.250 deelnemers maar 3.500 deelnemers. Hiermee ligt aantal inschrijvingen dus niet veel lager dan in voorgaande jaren. Er zullen zo’n 2140 heren en 291 dames uitkomen in het singletoernooi. Daarnaast zullen er in het koppeltoernooi 890 herenkoppels en 128 vrouwenkoppels deelnemen.

Dinsdag 19 januari zal de loting plaatsvinden en zal vervolgens zo snel mogelijk online worden geplaatst op dutchopendarts.nl. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen er dit jaar geen spelerskaarten worden verstuurd. Dit in verband met de verlengde inschrijftermijn en kostenbesparing. Spelers die zich hebben ingeschreven voor zowel het koppeltoernooi als het singletoernooi dienen hun spelerskaarten op 4 februari af te halen. Deelnemers die zich enkel hebben ingeschreven voor het singletoernooi dienen hun spelerskaarten af te halen op 5 februari of 6 februari. Voor meer informatie bezoek dutchopendarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws