Home Nederland Hoofdnieuws Remon Hurrebrink wint eerste editie Open Driel, Van Dijk runner-up

Remon Hurrebrink wint eerste editie Open Driel, Van Dijk runner-up

Open_Driel

Rond de klok van 12.00 uur starte het 1e Open Driel met 51 deelnemers. In de eerste ronde stonden er gelijk 2 krakers op het programma. Remon Hurrebrink nam het op tegen zijn maatje Kevin Wensink en Dick van Dijk mocht aantreden tegen Danny Veugelink. Remon en Dick kwamen als winnaars uit de strijd en bewandelde hun weg naar de finale.

Kevin Wensink haalde de finale in de verliezersronde waarin hij net iets te sterk was voor Henk Breunese. Remon Hurrebrink en Dick van Dijk stonden tegenover elkaar in de finale van de winnaarsronde. In een spannende partij van een hoog en goed niveau was het Remon Hurrebrink die met 6-4 de sterkste was en zich de eerste winnaar van Open Driel mag noemen.

Het was een geslaagde middag met leuke en gezellige mensen. Graag wil ik bij deze Dc de Rijnvogels bedanken voor het beschikbaar stellen van de lokatie en de goede organisatie. Ook verdienen Hermien Straten en Richard Wirken een bedankje en groot compliment voor het draaien van een uitstekende wedstrijd tafel die vlekkenloos en met een goed tempo verliep.

Wij hopen dat alle deelnemers van het 1e Open Driel het prima naar hun zin hebben gehad en dat iedereen volgend jaar weer aanwezig zal zijn.
.