Van de Schuur en Damhuis winnen Darts4KWF toernooi Enschede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van de Schuur en Damhuis winnen Darts4KWF toernooi Enschede

Van de Schuur en Damhuis winnen Darts4KWF toernooi Enschede

Zondagmiddag 22 juli vond het tweede Darts4KWF toernooi plaats bij Café de Keizer in Enschede. Tijdens de voorinschrijving werd al duidelijk dat het drukker zou worden dan tijdens het eerste Darts4KWF toernooi, uiteindelijk bleef de teller staan op 12 heren en 5 dames. De darters kwamen uit verschillende plaatsen, onder andere uit; Den Helder, Schagen, Enkhuizen, Grootebroek, Nijverdal, Oldenzaal en uiteraard Enschede.

De heren werden ingedeeld in poules van 4 waarna er een winnaarsronde en verliezersronde volgde. De dames speelden apart in één poule van 5 waarbij de nummers 1 en 2 uiteindelijk een finale speelden om zo te bepalen wie er met het ticket voor de finaledag naar huis mocht gaan.

Heren
Bij de heren ging het ticket naar Rick van de Schuur die in een spannende finale met 6-5 won van Wesley Ruis. De wedstrijd om de 3e plaats werd gewonnen door Dennis Regts, met 5-3 won hij van Jeffrey de Ruiter. De verliezersronde werd gewonnen door Frank Schasfoort, hij won in de finale met 4-2 van Gert-Jan Bont.

Winnaarsronde
1 Rick van de Schuur
2 Wesley Ruis
3 Dennis Regts
4 Jeffrey de Ruiter
5 Dennis Nijmeijer
5 Niels Bossink
5 Peter Kleijzen
5 Erik Overbeek

Verliezersronde
1 Frank Schasfoort
2 Gert-Jan Bont
3 Pieter Faas
3 Rob Steggink

Dames
Bij de dames werd het ticket gewonnen door Antonia Damhuis. Net als bij de heren was de finale erg spannend en nadat beide dames al een paar kansen hadden gehad was het Antonia die aan het langste eind trok en met 4-3 won van Eva Pijlman en zich hierdoor plaatste voor de finaledag.

1 Antonia Damhuis
2 Eva Pijlman
3 Patricia Zandvoort
4 Corine Overweel
5 Harriët Wortelboer

De organisatie wil alle darters en uiteraard iedereen die zo even een kijkje kwam nemen bedanken voor deze gezellige middag. Hieronder nog even een overzicht van de bijzonderheden die gegooid zijn:

Hoge scores:
4x 180 Rick van de Schuur
3x 180 Dennis Regts
2x 180 Wesley Ruis
2x 180 Gert-Jan bont
1x 180 Pieter Faas

Hoge finishes:
160 Dennis Regts
150 Rick van de Schuur
129 Frank Schasfoort
128 Niels Bossink
103 Jeffrey de Ruiter
101 Rick van de Schuur

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws