Wekelijkse Rijnmond Darts verslagen week1: "De kop is er af" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wekelijkse Rijnmond Darts verslagen week1: "De kop is er af"

Wekelijkse Rijnmond Darts verslagen week1: "De kop is er af"

Dit seizoen zal Dartfreakz wekelijks verslag doen van de gebeurtenissen in de Rijnmonddarts (regio Rotterdam,Ridderkerk,Dordrecht ect). Elke week zullen we openen met de wedstrijd van de week. Deze week : Helden v/h hoff -The Marvel's 4-5

De Helden kennen een valse start in de competitie ondanks dat John de Ruiter, Elvin Geerlof, Bryan de Hoog en Stevie Moreira toch een aardige ploeg staat konden zei toch niet het gemis van de afwezige Routinier Jan Karel opvangen de Ruiter (Arie Plazier) en Bryan de Hoog (Leen v Welie) wisten nog wel hun singel te winnen, Geerlof (Freddy de Geus) en Moreira (Jisse de Boer) moesten direct buigen ook de koppels werden eerlijk verdeeld zodat de teamronde de beslissing moest brengen , hierin wisten The Marvel's dan toch meteen te stunten door de winst te pakken. Deze 2 teams sloten ook al vorig seizoen de competitie af door de beker finale te spelen (toen 5-1 voor de Helden)

Mephistoh - Cobra 1-8
Titel houder Cobra kende een prima start van de competitie, captain Dennis Labee stuurde de kanonnen Stefan Couwenberg, Cor Ernst, Dick v Dijk en Mareno Michels naar de oche en geen van alle faalde. Al lijkt Ernst het toch erg lastig te hebben gehad tegen Ron Simonis (4-3) ook tot de 3e koppel ging het prima voor de Ridderkerkers toen Daniel Geijsendorper en Raymond v/d Hoeven wisten te winnen van Michels en Labee, maar de mannen van Cobra gingen gestaag verder met een grote zege tot gevolg.

The Crusaders - Zo Dannnnn 3-6
De ogen zijn dit seizoen zijn gericht op Zo Dannnn, de Dortenaren hebben zich dusdanig versterkt dat er vanaf dit jaar serieus rekening gehouden moet worden met de Dortenaren, er word zelfs al stiekem gedroomd van een kampioenschap. De Dortenaren begonnen wel met een achterstand daar Dennis de Winter geen medelijden kenden met Stefano van Engelen , Edwin Suijlekom, Edwin Rijsdijk en Mitchell v Schukkmann faalde echter niet. Uiteindelijk is een 3-6 overwinning op deze stabiele subtopper een prima resultaat voor de mannen van captain v Schukkmann

Eight o Clock - de Dijkers 4-5
Voor Eight o Clock met o.a Jeffrey Stigter, Tiemo Visser, Durthley Meulens en Rene Vermeulen in de gelederen toch een verrassende nederlaag in de eerste wedstrijd al beschikt de Dijkers in Patrick vd Boogaerd wel een groot talent die deze avond garant stond voor 3 punten

Tijdloos 1 - De Snurki's 4-5
Voor promovendus Tijdloos 1 lijkt het op 't oog een zwaar seizoen te gaan worden dan zijn die eerste 4 punten wel welkom, ook voor de Snurki's lijkt er dit seizoen niet meer in te zitten dan een plek in de middenmoot al waren er ook in deze wedstrijd prima darters terug te vinden in Robert-Jan Koolstra (Tijdloos1) Edwin Boot en Emiel v Toledo (de Snurki's)

The MagicDarts - de Mafkezen 6-3
Ook ThemagicDarts (voormalig Flakee United) hebben zich aanzienlijk versterkt in John Vlietland en Raymond v/d Ende maar beide liepen meteen in hun singel tegen een nederlaag aan, held van Flakee Martin Jongejan stond wel meteen op zodat er toch een 6-3 overwinning tevoorschijn kwam tegen promovendus de Mafkeze.

Havenzicht 3 - vrij
De hoogste finish is meteen gezet in de vorm een 170 die gegooid is door John de Ruiter. Ook Dennis de Winter lijkt meteen in vorm te zijn en is aanvoerder in het 180 klassement met 5 stuks gevolgd door het groepje Michael van Dijk, Elvin Geerlof ,Martin Jongejan, John de Ruiter en Remco Schilperoord (alle 3 stuks)

Vooruitkijken naar volgende week zullen de ogen vooral gericht zijn op Cobra-the Crusaders wat ook de wedstrijd v/d week zal zijn, Helden vh Hoff zal naar smitshoek afreizen om het tegen de Snurki's op te nemen terwijl Zo Dannnn in eigenhuis Tijdloos 1 zal ontvangen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws