Home Nederland Hoofdnieuws Rijnmond Darts Eredivisie week 2 :Cobra kan nog niet uitlopen

Rijnmond Darts Eredivisie week 2 :Cobra kan nog niet uitlopen

rijnmonddarts_verslagen

In de Rijnmond Darts zijn we speelweek 2 voorbij, het mooiste affice was vooraf toch wel Cobra-The Crusaders. En spannend werd het. Wedstrijd van de week: Cobra-The Crusaders 5-4. Voor The Crusaders de tweede topper op rij en ook in deze wedstrijd wisten de mannen uit Vlaardingen zich goed staande te houden, aan de hand van wie anders dan Dennis de Winter kwamen ze ook 1-0 door een zege op Stefan Couwenberg. Cor Ernst en Dick van Dijk trokken dit dan weer recht met winst op Mike Reyngoud en Dennis van Deventer tot dat Peter Smits verrassend van Mareno Michels wist te winnen.

Na de singels was het dus 2-2. Jeroen van Die bleekt deze wedstrijd niet de gehoopte super sub te zijn want meteen in zijn eerste koppelpartij verloor hij samen met v Dijk van het koppel de Winter/Reyngoud , de andere 3 koppels gingen echter wel naar cobra zodat de stand op 5-3 gebracht werd. Maar in de bierronde sloegen de Vlaardingernare dan toch weer toe zodat er een 5-4 stand op het bord kwam , niet helemaal waar de titel verdediger op gehoopt had.

De Snurki’s -Helden van het hof 4-5
De Helden zijn nog niet warm deze competitie ook vanavond werden weer hele dure punten verspeeld de Rotterdammers kwamen nog wel 3-1 voor uit de singels (Manuel Margues won van John de Ruijter ) in de koppels ging het echter finaal mis en sloegen de Snurki’s toe , slechts 1 koppel wisten de helden te winnen zodat we met 4-4 de bierronde in gingen die dan wel weer de winst op leverden voor de Rotterdammers maar of ze tevreden zullen zijn met het resultaat valt te bezien.

Zo Dannnnn-Tijdloos 1 7-2
Zo Dannnnn kon deze speelronde de grote winaar worden en deden dat redelijk ,
Michael v Dijk dwarsboomde nog enig sinds het feestje van de Dortenaren door zijn singel (stefano v Engelen) en een koppel samen met Robert-Jan Koolstra te winnen.

Mephistoh-de Mafkezen 5-4
Mephistoh de winst maar de Mafkezen toch de morele winaar deze wedstrijd ,4 punten zijn heel welkom in de strijd tegen degradatie daar Mephistoh toch stiekem gehoopt had op wat meer puntjes gezien ze volgende week weer een zware wedstrijd voor de kiezen krijgen.

De Dijkers-Havenzicht 3 7-2
De Dijkers kennen een prima start in de competitie , vorige week al de verassende overwinning op Eight o Clock en ook in deze wedstrijd keurig 7 puntjes wat hen in de sub top brengt maar de vraag is , houden zei dit vol.

The Marvel’s – Eight o clock 7-2
Ook voor The Marvel’s geld hier een prima uitslag na hun verassende overwining vorige week op de helden delen ook zei nu de 2e plek met Zo Dannnn en De Dijkers , bij Eight o clock zullen ze zich toch een andere start van de competitie hebben voorgesteld , wat logisch is als je Jeffrey Stigter ,Durthley Meulens, Tiemo Visser en Rene Vermeule in de gelederen heb.

MagicDarts-Vrij

In het 180 klassement is Dennis de Winter blijven hangen op 5 nu op de voet gevolgd door Michael v Dijk met 4 terwijl Patrick vd Boogaerd verantwoordelijk is voor de 2e 170’er deze competitie. Dan gaan we vooruit kijken naar de absolute kraker volgende week tussen Helden van het Hoff en Zo Dannnnn wat al bijna een moetje is voor de Rotterdammers willen ze aan blijven haken.

Cobra zal Papendrecht afreizen voor een ontmoeting met Tijdloos 1, MagicDarts ontvangt thuis het verassende De Dijkers ,Eight o Clock zal gebrand zijn nu wel eens te laten zien wat ze kunnen en mogen dat gaan doen tegen het taaie De Snurki’s ,Havenzicht 3 krijgt bezoek van subtopper The Marvel’s en The Crusaders verwelkomen Mephistoh , De Mafkezen mogen deze week lekker uitrusten.
.