Rijnmond Darts speelweek 4 "Cobra wint nipt van team El Clasico" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rijnmond Darts speelweek 4 "Cobra wint nipt van team El Clasico"

Rijnmond Darts speelweek 4 "Cobra wint nipt van team El Clasico"

De "El Clasico"van de rijnmond darts competitie, niet het gewenste resulaat voor de Helden die met 3-1 voor uit de singels kwamen Bryan de Hoog won van Stefan Couwenberg ,John de Ruiter klopte Cor Ernst en Jan Karel had een "white wash"tegen Mareno Michels, Dick van Dijk hield de rjinmond kampioen in leven met een overwinning op Arjan v Brussaard.

Echter ook nu weer bleek dat de Helden te pakken zijn in de koppels slechts Karel en Brussaard pakte een koppel tegen van Dijk en Boer(ingevallen voor Michels)

Ook in de bierronde viel het weer goed voor Cobra zodat er 5-4 overwinning op het bord kwam te staan.
Het lijkt er sterk op dat de Helden hun titel aspiraties voor dit seizoen de koelkast in moeten doen .

Zo Dannnn-Eight o clock 8-1
Met een achtklapper mag Zo Dannnn zich de nieuwe koploper noemen , de dortenaren lijken hard op weg naar iets moois dit seizoen , slechts voormalig nederlands jeugd kampioen Jeffrey Stigter kon iets terug doen met een singel overwinning op Edwin Rijsdijk.

The Marvel's -Themagicdarts 4-5
Dit zijn 2 ploegen die zich minimaal in de sub top zullen gaan hanteren dit seizoen ,voorafgaand beide ongeslagen al hadden de mannen van het eiland al een dag rust tussendoor.

The Crusaders - Tijdloos 1 8-1
Een prima en grote overwinning voor The Crusaders wat zo zachtjes aan haar draai ook begint te vinden dit seizoen, enkelt Robert-Jan Koolstra deed iets terug namens de bezoekers

De Snurki's-Havenzicht 3 3-6
Een verassende overwinning voor Havenzicht 3 wat hiermee weer aansluiting weet te vinden , heel belangrijk dus

De Dijkers - de Mafkezen 6-3
De Dijkers blijven leuk meedoen dit jaar ook op deze overwinning lijkt op het eerste oog niks af te dingen waardoor de mannen uit S'gravendeel zich handhaven in de subtop

Mephistoh - Vrij

In de top is het erg spannend, Zo Dannnn Leid het klassement met 26 punten op de voet gevolgd door Cobra met 25, The Marvel's zitten er echter met 24 punten kort bij . het 180 klassement kent 3 koplopers in de vorm van Martin Jongejan, Bryan de Hoog en Mitchell v Schukkmann allen 8 stuks, al had Jongejan er een wedstrijd minder voor nodig.

In de volgende speelronde is de meest aansprekende wedstrijd het treffen tussen Helden van het hoff en The Crusaders. Verder moet Cobra op bezoek bij het geplaagde Eight o Clock , Zo Dannnn gaat naar Ridderkerk voor het treffen met Havenzich3 . de Mafkezen ontvangen nummer 3 The Marvel's , Themagicdarts krijgt de Snurki's en zal de derby van papendrecht een feit worden Tijdloos 1-Mephistoh, De Dijkers zijn deze ronde vrij.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws