Home Nederland Hoofdnieuws Rijnmond Darts week 6 “Zo Dannnn nog steeds niet te stoppen”

Rijnmond Darts week 6 “Zo Dannnn nog steeds niet te stoppen”

rijnmonddarts_verslagen

We schrijven week 6 in de rijnmond waar Zo Dannnn opnieuw niet teleurstelt in een top wedstrijd.

Wedstrijd van de week : Zo Dannnn- TheMagicDarts 6-3
Zo Dannnn handhaaft de koppositie door een keurige overwinning op de mannen van het eiland. Het verschil werd al in de singels gemaakt, enkel Martin Jongejan wist namens TheMagicDarts een punt te pakken, dat ten koste van Andrew Helsemans. Ook in de koppels was Jongejan de enigste die verzet bood, dit maal samen met Van de Ende. Een verslapping van de Dortenare in de bierronde leide tot nog een verliespunt waarmee de eind uitslag van 6-3 dus een feit werd.

Cobra -Havenzicht 3 7-2
Niet geheel verrassend won Cobra de derby van Ridderkerk. Een smetje was dat wederom de teamronde verloren ging wat dit seizoen toch een zwakke plek blijkt te zijn bij de regerend kampioenen. Havenzicht 3, wat voor het eerst aantrad met de nieuwe aankoop Jeroen van Die, (ex-Cobra) kon nog niet imponeren.

The Crusaders – Eight o’clock 5-4
De zoveelste 5-4 wedstrijd voor The Crusaders. Ditmaal wel weer eens in hun voordeel en voor Eight een prima uitslag want voorlopig klimmen ze weer even weg uit de degradatiezone.

Mephistoh – de Dijkers 2-7
De Dijkers blijven het verrassend goed doen. Jeroen Kromeich en Patrick vd Boogaert zijn nog nauwelijks op foutjes te betrappen terwijl Mephistoh moet gaan opletten dat ze niet teveel flaters gaan slaan.

De Snurki’s – de Mafkezen 6-3
Op voorhand waren de Snurki’s favoriet in deze wedstrijd, stelde ook niet teleur en pakte keurig 6 punten. Van Toledo en de zijne kunnen dus dit maal tevreden zijn.

Tijdloos 1 – Helden van het Hoff 3-6
Het is duidelijk niet het jaar van de Helden. Aan de uitslagen te zien zijn verschillende spelers niet in vorm en ook nu weer een magere overwinning voor een ploeg die kampioen wil worden. Het doet niks af van de knappe prestatie die de Papendrechters hier neerzetten.

The Marvels – vrij
Dennis de Winter is alleenheerser in het 180-klassement met 14 stuks maar Martin Jongejan zit hem op de hielen met 13 maal.

De komende week krijgt TheMagicDarts opnieuw een top-confrontatie voor de kiezen in de vorm van Cobra, Eight o’clock mag thuis tegen Tijdloos 1, mogen de Dijkers het gaan laten zien tegen The Marvel’s, Havenzicht 3 mag the Crusaders verwelkomen en de Helden doen datzelfde met Mephistoh. De Mafkezen mogen hun borst nat maken, zij krijgen de koploper op bezoek en de Snurki’s hebben deze week vrij.
.