Home Nederland Hoofdnieuws Rijnmond Darts week 7: ThemagicDarts en Havenzicht 3 verrassen

Rijnmond Darts week 7: ThemagicDarts en Havenzicht 3 verrassen

rijnmonddarts

Deze week waren er een paar verrassende uitslagen in de RijnmondDarts eredivsie. Dit om nog maar eens aan te geven hoe open de competitie dit jaar is.

Wedstrijd van de week:
TheMagicDarts – Cobra 6-3

Op jacht naar titelprolongatie heeft Cobra deze week dure punten verspeeld tegen de mannen van het eiland. Mareno Michels wist Cobra nog op 1-0 te zetten door winst op John Vlietland, maar Martin Jongejan (Hans Boer) en Remco Schilperoord (Dick van Dijk) zetten de toon van deze avond. Dennis Labee wist nog wel de stand gelijk te trekken via Raymond van de Ende. Ook het eerste koppel ging naar de Ridderkerkers toe voordat de stoomtrein die TheMagicDarts heet echt ging draaien en de volgende 4 punten pakten en een hele keurige 6-3 overwinning te laten verschijnen.

De Mafkezen -Zo Dannnnn 2-7
Zo Dannnnn blijft maar uitlopen op de naaste concurrentie en er lijkt geen houden aan voor de Dortenaren. Misschien dat de vrije week roet in het eten zal gooien maar voorlopig ziet het er rooskleurig uit en zijn zij dus nog altijd de trotse koploper.

Helden van het hoff – Mephistoh 7-2
Voor de verandering ging het ditmaal niet fout voor de helden in de koppels, maar wel in de singels. Stevie Moreira was niet opgewassen tegen Daniel Geysendorpher en Jan Karel verloor zeer verrassend van Patrick Luijendijk maar zoals eerder gememoreerd rechte de Helden hun rug in de koppels met een 7-2 als gevolg.

Havenzicht 3 – The Crusaders 6-3
In Ridderkerk een enorme verrassing waar Havenzicht dus won van subtopper The Crusaders. Door deze overwinning mogen de Ridderkerkers heel voorzichtig naar de middenmoot gaan loeren terwijl Crusaders zakken naar plaats 5.

De Dijkers – The Marvel’s 1-8
The Marvel’s hebben de competitie na de vrije speelweek goed hervat met deze grote overwinning op de Dijkers die het voorafgaand toch heel goed deden in de competitie. The Marvel’s blijven nog wel 3e maar zitten Cobra en Zo Dannnn op de hielen.

Eight o’clock -Tijdloos 1 4-5
De verwachting was toch dat Eight o’clock zich in deze wedstrijd een beetje zouden gaan ontdoen van de degradatiestress, maar in plaats daarvan zien zij nu Tijdloos na een prima overwinning op gelijke hoogte komen. Daar waar veel mensen Eight aan het begin van het seizoen toch een plek in de subtop hadden gegeven moeten zij dit seizoen vechten voor elke puntje.

Snurki’s – vrij
John de Ruiter neemt het 180-stokje over en gaat aan de leiding met 15 maal. Jongejan en de Winter moeten het met 14 stuks genoegen nemen met de 2e plaats.

Komende week opnieuw een interessant treffen voor TheMagicDarts als zei The Crusaders treffen. Verder zal er van de nummers 2 en 3 Cobra en The Marvel’s overwinningen worden verwacht tegen de nummers 12 en 13, Mephistoh en de Mafkezen. De Helden treffen Eight o’clock en in de strijd in de middemoot treffen de Snurki’s en de Dijkers elkaar. Tot slot dan Havenzicht 3 tegen Tijdloos 1 en koploper Zo Dannnn heeft een weekje rust.
.