Home Nederland Hoofdnieuws Rijnmond Darts week 8: Cobra en Marvel’s profiteren optimaal

Rijnmond Darts week 8: Cobra en Marvel’s profiteren optimaal

rijnmonddarts_verslagen

Deze week was de koploper vrij met het gevaar dat de directe concurenten over hen heen zouden klimmen , niets bleek minder waar.

Wedstrijd van de week : The Crusaders – TheMagicDarts 5-4
Voor TheMagicdarts dus geen passend gevolg op hun mooie overwinning van vorige week tegen Cobra. De mannen van het eiland wisten nog wel 3-1 voor uit de singels te komen, enkel Dennis de Winter won namens The Crusaders van John Vlietland. The MagicDarts kwamen zelfs met liefst 4-1 voor doordat Jongejan en vd Ende het eerste koppel wisten te winnen, voordat de Vlaardingernaren de rug recht hielden en de volgende 3 koppels en de bierronde pakten om zo knap 5-4 te winnen.

Cobra- de Mafkezen 9-0
Voor een team als Cobra bestaat er maar 1 antwoord op een nederlaag , de week erna met 9-0 winnen en dat deden ze ook op papier leek slechts Stefan Couwenberg het moeilijk te hebben gehad in zijn singel (Erik Boon) 4-3 en een van zijn koppels einigde in 3-2

Mephistoh – The Marvel’s 0-9
In navolging op Cobra heeft ook The Marvel’s de perfecte score weten neer te zetten in de week dat koploper Zo Dannnn vrij is .
wat voor Couwenberg gelde in zijn wedstrijd gelde voor Leen van Welie in deze wedstrijd , ook zijn singel won hij moeizaam met 4-3 en een koppels eindingde in 3-2

De Snurki’s – De Dijkers 5-4
De Dijkers lijken “The Winning mood” een beetje kwijt te zijn en lijden hier hun 2e nederlaag op rij , natuurlijk zal het gemis van sterspeler Patrick vd Boogaert er mee te maken hebben gehad maar van 1 spelers kan je niet leven in de Ere Divisie

Helden van het Hoff – Eight o’clock 7-2
De Helden beginnen langzaam maar zeker op gang te komen, terwijl Eight toch God op hun bloten knieen mag danken dat het Jeffrey Stigter in de gelederen heeft. Ook in deze wedstrijd moest het weer eens van hem komen. Hij won zowel zijn singel als koppel met Bastiaan Breedveld.

Tijdloos 1 – Havenzicht 3 6-3
De strijd der promovedussen is gewonnen door Tijdloos 1 die zich inmiddels aardig in de middenmoot heeft genesteld, terwijl Havenzicht 3 aankoop Jeroen van Die het verschil nog niet kan maken voor zijn team in de eerste wedstrijden.

Zo Dannnn – vrij

Het 180 klassement word aangevoerd door zowel Martin Jongejan als Dennis de Winter. Zij voeren de lijst aan met 16 maximale scores.

Komende week is er ‘bekerweek’ bij Rijnmond Darts dus we kijken uit naar de week die volgt. In de strijd om degradatie zullen Eight o’clock en Mephistoh een belangrijk duel spelen. Dit zal de westrijd van de week zijn. De koploper Cobra is die week vrij. Zo Dannnn speelt uit tegen de Dijkers en The Marvel’s thuis tegen de Snurki’s. TheMagicDarts ontvangen thuis Tijdloos 1 en datzelfde doen de Mafkezen met The Crusaders. Tot slot nemen Havenzicht 3 en Helden van het Hoff het tegen elkaar op in Havenzicht.