Home Nederland Hoofdnieuws Rijnmond Darts week 9 : Ook Mephistoh de meerdere van Eight

Rijnmond Darts week 9 : Ook Mephistoh de meerdere van Eight

rijnmonddarts_verslagen

Wedstrijd van de week : Eight O’clock -Mephistoh 4-5
Voor Eight dus de 8e nederlaag deze competitie ook hier was het weer eens Jeffrey Stigter die zijn ploeg overeind hield door 3 punten te pakken , enkelt Tiemo Visser won ook zijn singel en de 2 koppels aan de zeide van Stigter , we zijn voor de grap eens de statistieken in gedoken en jeffrey is verantwoordelijk voor 19 van de 28 punten bij eight O’clock meer als tweederde van de punten dus .

De Dijkers – Zo Dannnnn 0-9
Een superieur antwoord gegeven op de uitslagen van vorige speelronde , slechts 6 legs zijn weg gegeven deze avond door de Dortenare en in de ogen van steets meer mensen zijn zij de grote favoriet voor de titel momenteel .

The Marvel’s – de Snurki’s 6-3
Even leek het op een lelijke misstap tegaan worden voor The Marvel’s die 2-2 uit de singels kwamen , enkel werd alleen nog 1 koppel verloren gegaan maar het lijkt geen sterke generale voor de topper van komende week.

TheMagicdarts – Tijdloos 1 5-4
een verassende magere overwinning voor TheMagicDarts hier maar tussen neus en lippen door pakken Tijdloos vrijwel elke wedstrijd hun puntjes mee en staan ze al 14 punten los op de nummer laatst.

De Mafkezen – The Crusaders 2-7
geen vreemde uitslag in deze wedstrijd hoewel sommige partijen toch erg dicht bij elkaar lagen aan het score bord te zien.

Havenzicht 3 – Helden van het hoff 4-5
Ook de Helden hier wel een overwinning maar een verassend magere .
Het is overduidelijk niet het seizoen van de Helden die ook nog de vrije week krijgen en dreigen zelfs mischien wel na de helft van de competitie buiten de top 5 te vallen.

Cobra-vrij

Martin Jongejan is met 18 maal de maximale score lijst aanvoerder John de Ruijter en Dennis de Winter zitten hem op de hielen met 1 minder .

Komende week een paar hele leuke wedstrijden maar de wedstrijd van de week is zonder twijfel de derby van walrus in de strijd om de titel nemen Zo Dannnnn en The Marvel’s het tegen elkaar op , ook TheMagicDarts dat uit speelt tegen Helden van het hoff zal een aller aardigst duel worden , Cobra hervat de competitie met een duel thuis tegen de Dijkers , Mephistoh thuis tegen de Snurki’s Jeffrey O’clock thuis tegen Havenzicht 3 en Tijdloos 1 tegen de Mafkezen , The Crusaders kunnen uitrusten deze speelronde