Rilana Erades geeft Shot! Bandit plus een 7 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rilana Erades geeft Shot! Bandit plus een 7

Rilana Erades geeft Shot! Bandit plus een 7

Het heeft iets langer geduurd dan de bedoeling was maar Rilana heeft in totaal 5 keer een trainingssessie gedaan op het nieuwe dartsbord van Bulls, de Shot! Bandit plus. Wat iedereen misschien nu verwacht is een heel positief verhaal waarin Rilana vertelt hoe fantastisch dit nieuwe bord is, nou helaas dat gebeurt niet. Slecht is het bord zeker niet maar...

Dartsfabrikant Bulls heeft de Nederlandse dartstopper Rilana Erades uitgedaagd om de nieuwe Shot! Bandit Plus dartsbord te testen. Op de diverse forums laaien de discussies al weer op over het bord en daarom wil Bulls iemand het bord laten testen die dagelijks voor het bord staat. De keuze op Rilana Erades was daarom niet zo heel moeilijk. Rilana zal dus de aankomende dagen het bord uitvoerig testen en haar bevindingen volgende week aan jullie laten weten.

Wat zegt Rilana Erades over het dartbord?
Afgelopen 11 dagen heb ik 5 trainingssessie gedaan op de nieuwe Shot! bandit plus. Wat me direct opviel aan het bord was het geluid, en hier moet je absoluut aan wennen. Het is makkelijk om te denken, "Ach, wat heeft geluid nou met darten te maken. Nou, als je op dit bord gooit en het geluid wat heel erg gedempt klinkt is het net alsof je veel te zacht gooit, doordat het bord ook vrij hard is. Zeker in de tripples en dubbels heb je een totaalplaatje van heej ik gooi veel te zacht, maar als je eenmaal een keer of 4 een 501 erop hebt gegooid dan begin je er wel aan te wennen."

"Wat wel storend blijft is die hard tripple en dubbel en doordat ik op sommige momenten wat zachter gooi valt de pijl er van mij makkelijk uit. Mijn tegenstanders in de trainingssessies hadden er iets minder last van. Wel ziet het bord er na die 5 trainingssessies nog puntgaaf uit en heeft het geen beschadigingen aan de ijzers en ook de tripples en dubbels zijn nog in topgave conditie, maar dit is op basis van 5 keer 2 uur gooien. Het ophangsysteem zit op de achterkant van het bord bevestigd doormiddel van een ronde schijf die je in een beugel hangt die je aan de muur bevestigd. Hierdoor is het bord makkelijk te draaien en ook de cijferring is makkelijk te draaien. Als ik het bord een cijfer zou moeten geven dan zou ik uitkomen op een 7 á 7+. Wat ik nog even wil toevoegen aan mij verhaal is dat ik geen sponsorovereenkomst of iets dergelijks heb gesloten met Bulls maar gewoon namens Dartfreakz deze uitdaging ben aangegaan.

Wat zegt Bulls over het dartbord?
- Shot! Bandit Plus Dartbord.
- Het bord met de nieuwste techniek.
- Het bord heeft een kunststof achterplaat voorzien van een geintegreerd ophangsysteem.
- De cijferring zit ook bevestigd aan de kunststofplaat en blijft goed op de plek zitten.
- Voor dit bord zijn dezelfde materialen gebruikt als voor de bull's advantage2. Goed afrikaans sisal - voorzien van hetzelfde messysteem als de bull's advatage2. Door de nieuwe techniek is het dartbord ook ruim een kilo lichter dan het traditionele dartbord.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws