Home Nederland Hoofdnieuws Rilana Erades sluit sponsorovereenkomst met Oranjebar Mariahout

Rilana Erades sluit sponsorovereenkomst met Oranjebar Mariahout

RilanaErades2010

De Leidse dartster Rilana Erades heeft afgelopen week een sponsor overeenkomst gesloten met Café Oranjebar uit Mariahout voor de duur van 1 jaar, Rilana zal tijdens diverse grote dartevenementen met het logo van Oranjebar spelen, Peter van de Broek de eigenaar van Café Oranjebar vertelde ons dat hij Rilana wil ondersteunen om haar weer terug te krijgen op het nivo waar ze hoort en dat is de top van dames darts. Rilana was zelf ook erg verheugd met de overeenkomst “Café Oranjebar en Peer betekenen veel voor de dartsport, Peer is op vele vlakken actief en ik ben blij dat hij met Oranjebar het vertrouwen heeft in mij. In de komende periode staan er een aantal belangrijke toernooien op het programma en ik hoop hier met mijn nieuwe subsponsor Oranjebar de doelen te kunnen bereiken die ik voor mijzelf stel.