Roelofs wint Diomax-Limburgia Jeugd Zomer, Sylvano de Bie 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roelofs wint Diomax-Limburgia Jeugd Zomer, Sylvano de Bie 2e

Roelofs wint Diomax-Limburgia Jeugd Zomer, Sylvano de Bie 2e

De verliezers finale werd gewonnen door het nieuwe talent Cem die Ilona met 2-0 wist te verslaan! 2de finale op rij die Ilona verliest maar ze komt er steeds dichterbij. De winnaars finale werd gewonnen door Roelofs….nee niet Colin maar zijn kleine broertje Owen wist Sylvano achter zich te houden met 3-0.

De Vlaai ging naar Hermien met 52….Tamara wilde haar 40 en 49 outshot ook vermeld hebben ….bij deze!

Bij het puntenspel was het Maikel die zijn voorsprong uitbouwde met een mooie 26 score. Deze vorm zette hij door bij het dubbelspel door de Bull te halen met 25 punten rest punten. Helaas voor Maikel was dit niet genoeg vandaag. Colin haalde de Bull ook maar had maar liefst 173 rest punten! Martijn presteerde het voor de 2de keer om in het zicht van de haven te stranden de vorige keer kwam hij 3 punten te kort nu slechts 1 om het spel uit te spelen!

Ook in het rode draad spel liet Colin er geen gras over groeien. Maar liefst 55 punten bij elkaar gesprokkeld. De 2 mooiste finishes waren de 101 en de 107. Bull 1 Bull en Bull 7 Bull!!

Na al dit geweld zijn we wel toe aan vakantie….eerst volgende DLJZ ranking is op zaterdag 10 augustus.

Ik wens jullie (en de ouwe lui natuurlijk ook) allemaal een hele fijne vakantie toe!

Groetjes,
Bitterbal

Ps Als U voor het eerst DLJZ ranking leest en U vraagt zich af hoe het kan dat sommige toppers al vroeg in het toernooi sneuvelen. Dit komt door het Unieke handicap systeem waardoor ook de mindere goden een keer kunnen winnen. En onze toppers worden tot nog hogere prestatie uitgedaagd! Met andere woorden kom 10 augustus zelf een keer kijken

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws