Home Nederland Hoofdnieuws Roelofs wint Diomax-Limburgia Jeugd Zomer, Sylvano de Bie 2e

Roelofs wint Diomax-Limburgia Jeugd Zomer, Sylvano de Bie 2e

Levy

Met dit heerlijke weer kwamen er toch nog 19 spelers naar de Diomax-Limburgia Jeugd Zomer (DLJZ) darten. Deze diehards van het darten begonnen in 6 poules te spelen. Colin wist een superieure prestatie neer te leggen in de poule fase. Maar liefst 5 x 180 een 109 en een 137 finish. Dit was niet genoeg om de eerste plaats in de poule te behalen die ging naar Sylvano. Verderop in het toernooi had Colin nog een 180 score. Bas en Lars wisten ook nog een 180-er te scoren en Bas had de hoogste finish van de dag met 144.

De verliezers finale werd gewonnen door het nieuwe talent Cem die Ilona met 2-0 wist te verslaan! 2de finale op rij die Ilona verliest maar ze komt er steeds dichterbij. De winnaars finale werd gewonnen door Roelofs….nee niet Colin maar zijn kleine broertje Owen wist Sylvano achter zich te houden met 3-0.

De Vlaai ging naar Hermien met 52….Tamara wilde haar 40 en 49 outshot ook vermeld hebben ….bij deze!

Bij het puntenspel was het Maikel die zijn voorsprong uitbouwde met een mooie 26 score. Deze vorm zette hij door bij het dubbelspel door de Bull te halen met 25 punten rest punten. Helaas voor Maikel was dit niet genoeg vandaag. Colin haalde de Bull ook maar had maar liefst 173 rest punten! Martijn presteerde het voor de 2de keer om in het zicht van de haven te stranden de vorige keer kwam hij 3 punten te kort nu slechts 1 om het spel uit te spelen!

Ook in het rode draad spel liet Colin er geen gras over groeien. Maar liefst 55 punten bij elkaar gesprokkeld. De 2 mooiste finishes waren de 101 en de 107. Bull 1 Bull en Bull 7 Bull!!

Na al dit geweld zijn we wel toe aan vakantie….eerst volgende DLJZ ranking is op zaterdag 10 augustus.

Ik wens jullie (en de ouwe lui natuurlijk ook) allemaal een hele fijne vakantie toe!

Groetjes,
Bitterbal

 

Ps Als U voor het eerst DLJZ ranking leest en U vraagt zich af hoe het kan dat sommige toppers al vroeg in het toernooi sneuvelen. Dit komt door het Unieke handicap systeem waardoor ook de mindere goden een keer kunnen winnen. En onze toppers worden tot nog hogere prestatie uitgedaagd! Met andere woorden kom 10 augustus zelf een keer kijken