Roland Scholten toont zijn nieuwe website Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roland Scholten toont zijn nieuwe website

Roland Scholten toont zijn nieuwe website

Na enig langdurig blessureleed is Roland Scholten weer terug op het hoogste niveau en stijgt langzaam aan weer naar zijn oude niveau. In de lijn van zijn ambities is ook een nieuwe website online. The Flying Dutchman is back! Roland Scholten is in het professionele circuit actief sinds het begin van 1990. Hij maakte zijn debuut op de Embassy Championship in 1992 en won de World Cup Singles in Las Vegas een jaar later. Roland onderging een operatie aan zijn schouder januari 2009. Door dit blessureleed verdween Roland uit de top 16 van de wereld, maar hij sloeg uiteindelijk terug met een kwart-finale in de UK Open en het winnen van de Thialf Darts Trophy.

In lijn van zijn ambities is samen met zijn nieuwe sponsor ZOJOH New Media Inventions een nieuwe website gepubliceerd. Met de nieuwe website richt Roland zich ook meer op zijn buitenlandse fans en komen zijn sponsors aan bod op de website. Meer informatie over Roland Scholten is te bekijken op www.rolandscholten.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws