Ron Meulenkamp pakt titel van 26e Catalunya International Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ron Meulenkamp pakt titel van 26e Catalunya International Darts

Ron Meulenkamp pakt titel van 26e Catalunya International Darts

Ron Meulenkamp heeft zondag 29 augustus het 26e Catalunya International Darts heren singletoernooi heeft gewonnen. In de finale was hij met 5-0 te sterk voor Hilari Pons uit Catalonië. De halve finale heeft Ron gewonnen van Martin Santamaria uit Catalonië met 4-0 en Hilari heeft de halve finale gewonnen van Erik van Rijswijk uit Nederland met 4-3.

Bij de dames heeft Anna Forsmark uit Zweden de finale gewonnen van het dames single toernooi door Priscilla Steenbergen uit Nederland met 4-1 te verslaan. Anna won de halve finale van Merete Kjaer uit Denemarken met 4-3 en Priscilla won de halve finale van Laima Upenice uit Letland met 4-0.

Op maandag 30 augustus was de triple mix. Deze is gewonnen door Carlos Arola en Javier Velasco uit Catalonie samen met Karina Pol uit Nederland. Ze versloegen in de finale het Belgische triple bestaande uit Rudi Paenen en Nick Paenen en Nancy Jonckers met 4-0.

Carlos, Javier en Karina wonnen in de halve finale van Didier Mayence, Ronny de Troeye en Hilde D'Haeseleer uit Belgie met 4-0 en Rudi. Nick en Nancy wonnen in de andere halve finale van Donny Michels, David Vaancuyck en Kelly Hardiquest uit België met 4-3.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws