Home Nederland Hoofdnieuws Ronny Huybrechts wint Hoofddorp Open, Michels is runner-up

Ronny Huybrechts wint Hoofddorp Open, Michels is runner-up

Ronny_Huybrechts

Het Hoofddorp Open is gewonnen door Ronny Huybrechts die in de finale met 6-0 te sterk was voor de Nederlander Mareno Michels. Met deze overwinning kan de Belg maar liefst 1.250 euro bijschrijven op zijn rekening. Voor de Nederlander lag er een enveloppe klaar met een inhoud van 450 euro. In totaal is er voor ruim 3.500 euro aan prijzengeld uitgekeerd verdeeld over de drie georganiseerde toernooien.

Ronny Huybrechts won op weg naar de finale onder andere van Alan Norris (5-1), Jelle Klaasen (4-3), Tim Cofferman (3-1) en Patrick Meeus. Mareno Michels was op zijn beurt eerder te sterk voor Jasper Smidt (5-1), Tony West (4-3), Jordy Hoeben (3-1) en Rico Dera. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi met een leuke sfeer in een unieke setting.

Eerder wonnen Dennis Commissaris en Wouter Rietveld het koppeltoernooi op vrijdag waarbij ze in de finale het duo John de Kruijf en Niels de Ruiter wisten te verslaan. Een verslag hiervan vind je op deze pagina.

Het recreantentoernooi werd op zaterdag gewonnen door Alan Norris. In dit toernooi was er ook een leuke prestatie voor de mastercaller Marco Meijer. Een verslag hiervan vind je in dit artikel.
.