Remco van Eijden en Sharon Prins winnen eerste NDB ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Remco van Eijden en Sharon Prins winnen eerste NDB ranking

Remco van Eijden en Sharon Prins winnen eerste NDB ranking

De eerste NDB ranking van 2012 is inmiddels alweer een feit en de huidige nieuwe koplopers in de rankingstand zijn Remco van Eijden en Sharon Prins. In totaal kwamen er 487 deelnemers naar Vlaardingen bestaande uit 357 heren, 68 dames, 62 junioren, 21 aspiranten en 12 meisjes. Remco van Eijden wist het herentoernooi op zijn naam te schrijven door in de finale met 4-2 te winnen van Bjorn Fransen die eveneens een zeer sterke dag kende. Remco van Eijden was in de halve finale al verantwoordelijke voor de uitschakeling van Wesley Harms en Bjorn Fransen zette Sven van Dun met sterk spel opzij.

Bij de dames ging de winst naar Sharon Prins welke in de finale met 4-1 te sterk was voor Tamara Schuur. In de halve finale versloeg Sharon Prins, de huidige koploper bij de dames, al Anca Zijlstra met 3-1. Dat de vriendin van Jan Dekker niet onder doet voor haar vriend werd vandaag bewezen. Kristie Struker wist de halve finale te halen waarin ze pas werd gestopt door Tamara Schuur.

De titels bij de jeugd gingen naar Jeffrey de Zwaan (junioren), Justin van Tergouw (aspiranten) en Sharon Jansen (meisjes). Jeffrey de Zwaan versloeg in de finale Kevin Voornhout met 4-1, Justin van Tergouw was eveneens met 4-1 Mike van Duijvenbode de baas en met dezelfde cijfers pakte Sharon Jansen de winst in de eindstrijd tegen Kaylee van der Steen.

Hieronde tonen we een overzicht van alle uitslagen:

Heren:

Dames:

Aspiranten:

Junioren:

Meisjes:

.
Met dank aan Evert Zomer
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws