Roy Gokoel wint de tweede editie van het Open Oostvoorne Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roy Gokoel wint de tweede editie van het Open Oostvoorne

Roy Gokoel wint de tweede editie van het Open Oostvoorne

Afgelopen zaterdag werd de 2e Open Oostvoorne gehouden. Grote winnaar die dag was Roy Gokoel uit Rotterdam. Ondanks de vele andere tournooien die dag, toch een mooi aantal van 35 deelnemers die streden om de hoofdprijs van 200,-. Cafe Dans Partycentrum De Burght was zoals de vorige keer de locatie. Er werd gespeeld op 8 banen, en er werd gestart in poule. hieronder de uitslagen van de wedstrijden bij de laatste 8 in de winnaarsronde.

Laatste 8:
Roy Gokoel wv Ryan de Vrede
Dennis de Bruin wv Mareno Michels
Raymond vd Ende wv Manuel Marqes
Jimmy Hendriks wv Marco Smit

Laatste 4:
Roy Gokoel wv Dennis de Bruin
Jimmy Hendriks wv Raymond vd Ende

Final:e
Roy Gokoel - Jimmy Hendriks 6-5

Een mooi en hoogstaande finale, die werd gewonnen door "good old" Roy Gokoel. Jimmi Hendriks, winnaar van o.a De Winmau World Masters Youth, en Europees kampioen jeugd, legde Roy het vuur aan de schenen, en Roy moest alles uit de kast halen om te winnen van Jimmi. De alleslaatste leg moest de beslissing brengen met Roy Gokoel als winnaar. De eerste keer was gewonnen door Marco Smit. Ik de verliezersronde was het Edwin v Suijlekom die won van John vd Horst. Bij deze willen wij graag Ron Klein bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn mooie verbouwde locatie, en ook Marco Voss voor het meehelpen met de organisatie.

Graag zien we elkaar vd zomer weer terug voor alweer een groot dartstoernooi in Oostvoorne.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws