Ruzdya Hopic wint 12e ronde Rijense Dart Ranking, Jean Coussaert 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ruzdya Hopic wint 12e ronde Rijense Dart Ranking, Jean Coussaert 2e

Ruzdya Hopic wint 12e ronde Rijense Dart Ranking, Jean Coussaert 2e

De 12e ronde van de Rijense Dart Ranking is achter de rug. Maar liefst 48 deelnemers traden aan in wat een spannende en zinderende avond zou worden. Met dit mooie aantal werd er gestart in 8 poules van 6 spelers waarbij Best of 3 werd gespeeld. Ook dit keer was de sfeer uitmuntend te noemen in Sportcafe Rijen. Waren er in de poule fase al mooie confrontaties te zien, dit zette zich door in de finale rondes.

In de verliezersronde was het dit keer een gemeentelijk onder onsje, Gilze tegen Rijen. Peter Pijpers uit Gilze mocht tegen Pierre van Beers uit Rijen spelen om te bepalen wie met deze felbegeerde prijs naar huis mocht gaan. Uiteindelijk was het Peter Pijpers die de betere was en daardoor de winst in deze finale voor zijn rekening mocht nemen.

De winnaarsronde kende eveneens een spannende wedstrijd Ruzdya Hopic trof Jean Coussaert. Deze wedstrijd ging zeer gelijk op en dat resulteerde in een mooi niveau waarop beide spelers elkaar probeerden af te troeven. Ruzdya was degene die de wedstrijd besliste en daardoor met de grootste prijs naar huis mocht gaan.

Winnaarsronde:

1e Ruzdya Hopic
2e Jean Coussaert
3e Patrick van den Boogaard
4e Jan Zwaan

Verliezersronde:

1e Peter Pijpers
2e Pierre van Beers

Met zoveel deelnemers en het niveau waarop deze deelnemers gooiden hebben we natuurlijk weer een paar interessante eervolle vermeldingen te vernoemen. De eervolle vermelding voor de hoogste finish wordt gedeeld door Tim Legius en Patrick van den Boogaard beide wisten 146 uit te gooien. Voor de meeste 180 worpen is er ook een dubbele vermelding Rudi Minnebach en Jean Coussaert wisten beiden 4x deze score te gooien.

De volgende ronde van de Rijense Dart Ranking zal gegooid gaan worden op vrijdag 13 maart in Cafe 't Rijens Vat

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws