Schellekens en van der Meijden winnen CLoD Peelland Challenger Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schellekens en van der Meijden winnen CLoD Peelland Challenger

Schellekens en van der Meijden winnen CLoD Peelland Challenger

Afgelopen vrijdag was de tweede kwalificatieavond voor een deelnamebewijs aan de Champions League of Darts 2013. Jammer genoeg bestond het deelnemersveld uit louter spelers die voor de Oranjebar uitkomen in de PDB-competitie en lijkt het erop dat alle overige spelers uit de bond niet geïnteresseerd zijn om kans te maken op de uitdagingen die een deelname aan de CLoD mogelijk maakt zoals deelname aan de Winmau World Masters, Lakeside kwalificatie en deelname aan de Zuiderduin Masters. Bij iedere andere bond staan alle eredivisie en 1e Divisie spelers hiervoor in de rij maar dus niet in Peelland.

De aanwezige deelnemers lieten zich hierdoor niet tegenhouden en begonnen om 20:00 aan een mooie dart avond die uiteindelijk Danny Schellekens en Kevin Verbakel als finalisten opleverde. Danny, die zich eerder dit jaar al wist te kwalificeren voor de Nederlandse selectie was vast van plan om ook deze kwalificatie kans met twee handen aan te pakken en zijn absentie op de eerste kwalificatie recht te zetten. Kevin Verbakel ging zoals altijd de strijd aan zoals hij dat alleen kan door gewoon zijn best te doen. Dit was echter deze keer niet genoeg om de fanatiek strijdende en super gemotiveerde Danny van de zege af te houden en dus kreeg Danny waarvoer hij was gekomen: het maximale aantal punten en een gedeelde 2e plaats in de tussenstand samen met Dennis Klamer.

Kevin Verbakel lijkt echter de grote winnaar want met opnieuw een tweede plaats neemt hij afstand van zijn achtervolgers en staat nu alleen aan kop van de ranking die nog zes avonden voortduurt. Voor iedereen is er dus nog volop de kans om het felbegeerde ticket te veroveren. Bij de dames was het opnieuw Eefje van der Meijden die zich als beste dame kon laten kronen en daarmee een goede fundering heeft gelegd voor de eindzege en dus deelname aan de Champioms League of Darts 2013.Uitslag heren dag 2; 1. Danny Schellekens 2. Kevin Verbakel 3. Peter van den Broek en 4. Nico Thissen.Uitslag dames dag 2; 1. Eefje van der Meijden. Voor de volledige tussenstand klik hier.De volgende CLoD Kwalificatiedag wordt gespeeld op vrijdag 05 april 2013. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws