Home Nederland Hoofdnieuws Inschrijven voor de Texel Darts Trophy kan tot maandag 16 januari

Inschrijven voor de Texel Darts Trophy kan tot maandag 16 januari

Texel_Darts_Trophy

Tijdens het weekend van 20, 21 en 22 januari 2012 zal op Vakantiepark De Krim op het eiland Texel voor de vierde maal de Texel Darts Trophy door gaan. Zoals gewoonlijk zijn de ingrediënten van dit ouderwets gezellig dartstoernooi: drie dagen darten en feesten. Ook deze editie worden er enkele bekende topdarters en aankomende talenten verwacht. Tijdens dit weekend is er een speciale aanbieding op Vakantiepark de Krim: verblijf in een luxe 4-persoons chalet inclusief opgemaakte bedden, schoonmaak en toeristenbelasting vanaf € 46,75 per persoon (gebaseerd op 4 personen per chalet).

Een overzicht van de activiteiten van het weekend:

Vrijdag 20 januari 2012 starten we met een geloot gemengd koppeltoernooi met als thema ‘Pirates of the Wadden’. Dames en heren die verkleed zijn als piraat maken kans op een van de speciale prijzen. De best verklede, origineelst verklede en meest sexy geklede man/vrouw worden gehuldigd met een passende prijs. Tevens krijgen de verklede darters een vermindering van een aantal punten. Inschrijven ter plaatse tot 19:30 uur om te starten tegen 20:00 uur.

Zaterdag 21 januari 2012 starten we om 10:00 uur met de singles (dames-heren en indien voldoende inschrijvingen meisjes en jongens). Hiervoor dient men in te schrijven via het online formulier en dit kan tot en met 16 januari 2012. Na de finales op het podium en de inwendige mens versterkt te hebben, is het weer tijd voor een feestje. Als voorbereiding op carnaval wordt er uit de bol gegaan op de Hawaï Party, die zal starten omstreeks 21:00 uur.

Zondag 22 januari 2012 worden de koppels gespeeld. Om 10:00 uur starten we met de mix koppels (man-vrouw) waarna de dames en heren koppels gespeeld worden. Hiervoor dient men ook via het online formulier in te schrijven tot en met 16 januari 2012. Alle finales worden op het podium gespeeld, waarna er ’s avonds nog een after party ingericht zal worden.

Voor alle onderdelen zal er – afhankelijk van het aantal inschrijvingen – getracht worden te spelen in poules met nadien een winnaars en eventueel een verliezersronde.Men kan inschrijven via het online inschrijfformulier tot en met 16 januari 2012. Het inschrijfgeld dient geregeld te zijn voor 18 januari 2012. Voor meer informatie en/of voor in te schrijven kunt u terecht op www.texeldartstrophy.nl. Zorg dat je erbij bent, want dit weekend wil je gewoon niet missen.
.