Home Nederland Hoofdnieuws Schrijf je in voor Hemeco Open, Open Lunteren en Open Antwerpen

Schrijf je in voor Hemeco Open, Open Lunteren en Open Antwerpen

Schrijven

Voor velen is de vakantie alweer voorbij en staat het nieuwe dartsseizoen alweer voor de deur. De dartsagenda is alweer gevuld en enkele grote toernooien hebben hun inschrijvingen alweer open staan. Enkelen hiervan kennen bovendien al een goed gevulde deelnemerslijst waardoor tijdig inschrijven noodzakelijk is. Bovendien maak je met het voorinschrijven bij enkele van deze toernooien ook nog kans op leuke extra prijzen.

Dartfreakz.nl zal overigens op deze toernooien aanwezig zijn voor live verslag, een fotoreportage en meer.

Hemeco Open, 24 t/m 26 augustus
Over twee weken staat het dartsweekend in het teken van het Hemeco Open waarbij weer heel veel topspelers aanwezig zullen zijn. De inschrijven lopen voorspoedig en al meer dan de helft van het maximale aantal inschrijvingen zijn gevuld. Zorg er dus voor dat je op tijd bent ingeschreven in jouw categorie alvorens de deelnemerslijst vol is.

Direct inschrijven kan via deze link

Open Lunteren, 29 augustus
De woensdagavond na het Hemeco Open staat in Lunteren alweer de 13e editie van het jaarlijkse Open Lunteren op het programma. Met een prijzenpot van 6.000 euro trekt dit toernooi altijd veel spelers en bezoekers . Ook de deelnemerslijst van dit toernooi is reeds al voor meer dan de helft gevuld met namen.

Direct inschrijven kan via deze link

Open Antwerpen, 15 t/m 16 september
Over een maand staat in België alweer het Open Antwerpen te wachten waarbij dit jaar voor het eerst een recreantentoernooi wordt gespeeld en waarbij er leuke prijzen zijn voor vroege inschrijvers. Het is nog maar tot en met 3 september mogelijk om je in te schrijven voor dit toernooi.

Direct inschrijven kan via deze link
.