Schrijf je tijdig in voor Noabers Open en maak kans op leuke prijzen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijf je tijdig in voor Noabers Open en maak kans op leuke prijzen

Schrijf je tijdig in voor Noabers Open en maak kans op leuke prijzen

?Komende zaterdag zal in Almelo het Noabers Open 2012 plaatsvinden. Hier zal gestreden worden om de hoofdprijs van 600 euro. Inmiddels hebben zich de eerste 24 heren aangemeld. Onder hen o.a. Fabian Roosenbrand, Jeroen Geerdink, Berry Ortse, Michael Stoeten, Dave George en de huidige BDO-Wereldkampioen Christian Kist.

Voor het eerst zal er ook een apart damestoernooi zijn waarbij het inschrijfgeld het prijzengeld is. Echter bij 8 dames of meer zal er 100 euro door de organisatie aan het prijzengeld worden toegevoegd. En wij kunnen nu al zeggen dat dit zal gebeuren daar er zich inmiddels 9 dames hebben ingeschreven.

Verloting onder betalende voorinschrijvers
De organisatie zal ook enkele prijzen verloten onder de voorinschrijvers. Echter alleen onder diegenen waarvan ook uiterlijk vrijdag 21 september het inschrijfgeld staat bijgeschreven op de bankrekening van de dartvereniging. Er zijn o.a. giftcards van Parfumerie Douglas (t.w.v. 50 euro) en Dinercheques van restaurant Humphrey’s met lokaties door geheel Nederland (t.w.v. 50 euro) te winnen. Voor alle prijzen kijk op onderstaande website.

Voor alle informatie, zoals hoe je je in kan schrijven, het volledige prijzenpakket en een voorlopige deelnemerslijst kijk je op www.noabersdarts.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws