Schrijvers gezocht RvB schaal/FH Cup en selectiewedstrijden EK Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Schrijvers gezocht RvB schaal/FH Cup en selectiewedstrijden EK

Schrijvers gezocht RvB schaal/FH Cup en selectiewedstrijden EK

De Nederlandse Darts bond zoekt 10 vrijwillige schrijvers voor twee topevenementen op 4 september 2010, de Raymond van Barneveld Schaal en Francis Hoenselaar Cup en tevens voor de selectiewedtrijden EK 2010, Turkije. Wat betreft de Raymond van Barneveld Schaal en Francis Hoenselaar Cup hebben beide topspelers hun naam verbonden aan twee wedstrijden die gelden als een soort ‘Supercup’ tussen de landelijke competitiewinnaars vanuit de Superleague Nederland en Landelijke Competitie. De wedstrijden zullen plaatsvinden op zaterdag 4 september 2010, als opening van het nieuwe competitieseizoen. Uiteraard staat op die dag geen Landelijke Competitie of Superleague gepland.

De volgende teams zullen gaan strijden om deze prestigieuze prijzen:

Raymond van Barneveld schaal
Oranjebar 1 Mariahout (SLN hoofdklasse) vs Darts Bond Almere (LaCo heren)

Francis Hoenselaar Cup
Darts Bond Midden Nederland (LaCo Dames) vs Darts Sport West Nederland (LaCo jeugd)

De exacte locatie wordt binnenkort bekend. De dag verloopt in principe vrij simpel, de teams spelen conform het LaCo speltype. De NDB is bezig om 4 vrijwillige schrijvers te vinden om de spelers optimaal de dag te laten ervaren.

Selectiewedstrijden
Op dezelfde dag zullen in een andere locatie selectiewedstrijden plaatsvinden voor het EK in Turkije. Het damesteam voor het aankomende EK zal bestaan uit Francis Hoenselaar en Karin Krappen. Bij de heren hebben zowel Joey ten Berge als Willy van de Wiel een plaats gekregen in het herenteam. De volgende spelers gaan strijden voor de overige twee plekken:
Jan Dekker
Fabian Roosenbrand
Rick Hofstra
Daniel Brouwer
Cor Ernst
Frans Harmsen

Er zal een speciaal speltype ontwikkeld worden waarvoor 6 schrijvers c.q. vrijwilligers nodig zullen zijn. Vanzelfsprekend zal de NDB de reiskosten vergoeden en zal gezorgd worden voor een hapje/drankje. Voor jouw aanmelding of vragen kan je contact opnemen met Niels de Ruiter via telefoonnummer(070)3667206 of e-mailadres [email protected].

Maak deze topevenementen van dichtbij mee!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws