Home Nederland Hoofdnieuws Sluitingsdatums inschrijven Hemeco Open Rosmalen 2010

Sluitingsdatums inschrijven Hemeco Open Rosmalen 2010

Volgend weekend is het weer zover, een van de grootste open dart evenementen van Nederland: het Hemeco Open Rosmalen 2010. De deelnemerslijsten zijn al aardig vol gestroomd met spelers die ook dit jaar weer een gooi doen naar een deel van het totale prijzengeld van € 11.250,- en natuurlijk proberen om de eerste 9-darter op het podium te gooien. Diegene die dat lukt gaat aan de haal met een gloednieuwe Opel Astra!

Inschrijven kan via de website www.bachusdarts.nl en hierbij gelden de volgende sluitingsdatums:
Voor het teamtoernooi op vrijdag 27 Augustus kan je inschrijven tot vrijdag 27 16:00u via eerder genoemde website. Ook is inschrijven op locatie mogelijk wanneer er nog plaatsen vrij zijn tot 18:30 ( de zaal gaat deze dag om 17:00u open)
Voor het dames en heren koppeltoernooi kan je inschrijven t/m vrijdag 27 Augustus via eerder genoemde website. Ook is inschrijven op locatie mogelijk wanneer er nog plaatsen vrij zijn tot 12:30 ( de zaal gaat deze dag om 11:00u open)
Voor de dames en heren singles is inschrijven mogelijk t/m zaterdag 28 Augustus ook hier via eerder genoemde website. Ook is inschrijven op locatie mogelijk wanneer er nog plaatsen vrij zijn tot 10:30 ( de zaal gaat deze dag om 09:30u open)

Voor alle toernooien geldt dat het inschrijfgeld betaalt moet zijn voordat de speler zijn of haar wedstrijdbriefje voor de eerste wedstrijd in ontvangst kan nemen. Tevens geldt voor alle toernooien: VOL=VOL. Voor vragen kunt u mailen naar info@cafebachus.nl