Spankers (DVO) met Jelle Klaasen bekerkampioen van Nederland Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Spankers (DVO) met Jelle Klaasen bekerkampioen van Nederland

Spankers (DVO) met Jelle Klaasen bekerkampioen van Nederland

Op zondag 16 juni zijn in Nijkerk de Landelijke Bekerkampioenschappen gespeeld. In totaal waren er 24 bekerkampioenen aanwezig die ieder hun eigen regionale lidorganisatie vertegenwoordigden. Het team 'Spankers' uit de Darts Vereniging Oost-Nederland bleek uiteindelijk de sterkste, in de finale werden de 'Dapp're Strijders' van de Darts Organisatie Regio Amsterdam verslagen.

Het werd een fanatieke maar bovenal gezellige en sportieve dag, er werd gespeeld in acht poules van drie teams per poule waarna acht teams overbleven voor de kwartfinales. In deze kwartfinales moesten we afscheid nemen van 'The Cave' (DOT), 'Bottom of the House' (DBA), 'Olympique' (DBMN) en titelverdediger 'Fifth Division' (DSWN). Waar de heren van 'Magic Dreams' (TDV) de kwartfinale makkelijk wonnen ging de halve finale in rap tempo naar de 'Dapp're Strijders'. De andere halve finale tussen de 'Spankers' (DVO) en de 'Hemeco All Stars' (BDC) werd een stuk spannender. De teamgame moest daar de beslissing brengen, de heren uit Oost-Nederland haalden de finale.

Voor een uitgebreid verslag, inclusief foto's verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws