Home Nederland Hoofdnieuws Speeldata Nederlands één na grootste toernooi bekend voor 2013

Speeldata Nederlands één na grootste toernooi bekend voor 2013

MariflexPodium2011

Nog een goede 8 dagen en dan gaat de zesde editie van het International MariFlex Darts Open Tournament van start. De aftrap is al jaren niet figuurlijk, maar letterlijk bij het MariFlex Open omdat er traditiegetrouw op de vrijdag voor het toernooi een voetbalwedstrijd wordt gespeeld.

Een treffen tussen darters en belangstellenden in een Holland vs England wedstrijd met na afloop een dartsdemonstratie van de 6 spelers uit het MariFlex Darts Team en aansluitend kunnen 250 belangstellenden een kaartje krijgen voor een voetbalwedstrijd van Sparta in het stadion van Sparta. MariFlex is namelijk shirt-sponsor van Sparta en heeft speciaal voor deze gelegenheid 250 kaarten beschikbaar om op vrijdagavond naar een mooie voetbalwedstrijd te kijken.

Op zaterdag 17 maart en zondag 18 maart staan de diverse toernooien van dit WDF-BDO en Zuiderduin Masters geranked toernooi gepland in Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9.

Het aantal inschrijvingen staat momenteel op bijna 700 en is hard op weg het record van de eerste keer te evenaren of zelfs voorbij te schieten. Een mijlpaal voor de organisatie en om dit te bereiken is er besloten de inschrijving nog enkele dagen te verlengen.

Zaterdag 10 maart om middernacht sluit definitief de inschrijving, dus nog een paar dagen de kans om je aan te melden voor na de Dutch Open het grootste internationale toernooi dat Nederland telt.

Ben je al ingeschreven? Noteer dan alvast de nieuwe datum van de 7e editie van het MariFlex Open in je agenda. In 2013 zal het MariFlex Open worden gehouden van 15 maart tot en met 17 maart.

Inschrijven voor de aankomende editie van volgende week kan alleen doormiddel van voorinschrijving via de website van het MariFlex Open. Daar vind je ook alle verdere informatie over het toernooi, dus voor inschrijven en informatie verwijzen we je graag door naar www.mariflexopen.nl

Dartfreakz.nl is live aanwezig tijdens het MariFlex Open voor live updates, foto’s en meer.
.