Home Nederland Hoofdnieuws Sponsorcontract en samenwerking voor Ron Meulenkamp en Remon Hurrebrink

Sponsorcontract en samenwerking voor Ron Meulenkamp en Remon Hurrebrink

GlobaleyeSponsoringRon_Remon2010

Sinds 1 januari 2010 is het team van Interdarts Promotions uitgebreid met Remon Hurrebrink. Deze 33-jarige darter uit Enschede zal samen met de 21-jarige Ron Meulenkamp uit Leusden deel gaan nemen aan alle (inter)nationale toernooien van de BDO/WDF om genoeg punten te verzamelen voor deelname aan o.a. de Lakeside en Zuiderduin Masters. De begeleiding is in handen van Carolien Bruinink, voorheen manager van o.a. Niels de Ruiter.

 

Ron en Remon zullen op deze toernooien een vast koppel vormen en het team wordt voor de komende 5 jaar gesponsord door Global Eye Security uit Almelo, een nieuw beveiligingsbedrijf voor o.a. evenementen, portiersdiensten en persoonsbeveiliging.
Dit fantastische contract werd afgelopen week getekend in Almelo met beide directeuren, Lagi Subramanjam en Sander Gerrits en geeft alle ruimte om volledig voor een dartscarrière te gaan. In de werkunit, neergezet in afwachting van de oplevering van het nieuwe pand, was het dan ook een gezellige boel.

 

Global Eye Security is tevens werkgever van Remon en met Ron wordt nog gesproken over deze mogelijkheid. Dit betekent dat er ook alle medewerking is in de vorm van vrije dagen die nodig zijn om aan de toernooien deel te nemen. Hun slogan is dus niet voor niets: veilig en vertrouwd.
En met die woorden kunnen deze twee getalenteerde heren op weg om Europa te veroveren!

 

Bron: Interdarts Promotions